Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 6 jan 2020

In de New Years Eve post van Meghan Markle en prins Harry is baby Archie cuter dan ooit

De royal family was een tijdje van de radar, maar na de jaarwisseling zijn ze weer helemaal terug. Op Instagram deelden Meghan Markle en prins Harry een video van hun hoogtepunten in het afgelopen jaar. Natuurlijk kon baby Archie niet ontbreken in de post en hij is cuter dan ooit.

Wij vertellen je hoe, wat, waar en wanneer The Duke and Duchess of Sussex hun New Years Eve vierden en natuurlijk bespreken we hun hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Video met hoogtepunten van 2019

Op oudejaarsdag deelden de hertog en hertogin van Sussex een video op hun Instagram-pagina. In de video waren alle hoogtepunten van het afgelopen jaar te zien, één van hun grootste hoogtepunten was natuurlijk de geboorte van zoontje Archie. In de post draagt baby Archie een muts met pom-poms, een fuzzy legging, een karamel-kleurige jas en ini-mini Uggs. ZO cute. En ohja, prins Harry staat er ook op.

“Wishing you all a very Happy New Year and thanking you for your continued support! We’ve loved meeting so many of you from around the world and can’t wait to meet many more of you next year. We hope 2020 brings each of you health and continued happiness,” schreven de royals onder de post.

Hoogtepunten van 2019

Meghan en Harry hebben (ondanks de negativiteit) veel mooie hoogtepunten gehad. Oké, de geboorte van Archie was het grootste hoogtepunt van Meghan Markle en prins Harry (en stiekem ook die van ons). Maar er waren ook andere pieken: de doop van Archie, de reis naar Afrika, Meghan die Beyoncé knuffelt, Harry en Ed Sheeran die twins lijken, reisjes naar het buitenland en veel liefdadigheidswerk. Ja, jaloers zijn is toegestaan.

New Years Eve

Meghan Markle en prins Harry besloten dit jaar de feestdagen bij Meghans moeder in Canada te vieren. Ze verbleven in een prachtige woning aan de waterkant van Vancouver Island (wederom jaloers). Je gelooft je oren waarschijnlijk niet als we zeggen dat deze mansion zo’n 14,1 miljoen dollar waard is. OMG. Dat wordt nog een aantal jaartjes sparen voordat wij de feestdagen zo kunnen spenderen.

Ondanks dat het eigenlijk traditie is om samen te komen met de gehele royal family hebben Meghan en Harry hele goede feestdagen gehad. Na alle drama van vorig jaar hebben ze dat ook écht verdiend.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Hello Giggles

Reageer op artikel:
In de New Years Eve post van Meghan Markle en prins Harry is baby Archie cuter dan ooit
Sluiten