Meghan Markle en prins Harry hebben baby Archie meegenomen naar de pub

Baby Archie wordt al vroeg ingewijd in de Engelse cultuur blijkt maar weer. De kleine koninklijke hoogheid bezocht samen met zijn ouders de pub. En ja, daar zijn natuurlijk ook beelden van gemaakt. En hoe meer beelden van baby Archie, hoe blijer wij worden want dat koppie – té lief.

Het was al een tijd lang duidelijk dat Meghan Markle en Harry zich niet zo strikt aan de regels houden als de rest van de Britse koninklijke familie. Ze leven wat meer in de luwte en willen baby Archie een zo normaal mogelijke jeugd geven. Lekker genieten als gezin.

Baby Archie naar de pub

TMZ postte een video waarin te zien is dat de Hertog en Hertogin van Sussex met baby Archie een pub bezoeken. Ze zijn niet van plan om met de kleine aan huis gekluisterd te blijven zitten. Sterker nog, ze laten Archie zien wat het land allemaal rijk is. En wij snappen wel dat je daarbij de pub absoluut niet kan vergeten. Zelfs niet als lid van het Britse koningshuis.

De pub ligt in de buurt van hun huis in Windsor. Ze hebben een lekker hapje gegeten en de pub en werden verder niet echt opgemerkt door andere bezoekers. Toch waren er een aantal oplettende gasten die een aantal foto’s van het koppel konden maken.

Meghan Markle en Harry nemen het niet zo nauw met de regels

Hoewel je zou verwachten dat de hertog en hertogin van Sussex zich aan de etiquette en regels van het Britse koningshuis moeten houden, trekken zij zich daar niet zo veel van aan. Zo lieten Meghan en Harry eerder weten dat ze hun kind genderneutraal willen opvoeden. Wij vinden het vooral geweldig.

Reageer op artikel:
Meghan Markle en prins Harry hebben baby Archie meegenomen naar de pub
Sluiten