Meghan en Harry willen hun baby veganistisch opvoeden en de koningin is daar niet blij mee

Het aftellen naar de bevalling van Meghan Markle is nu echt begonnen, het is een kwestie van dagen totdat de baby geboren wordt. Dat betekent dat ze in Frogmore Cottage alvast een voorraadje aan vegan babyvoeding mogen inslaan, want naar verluidt gaan Meghan en Harry hun baby veganistisch opvoeden.

Meghan en Harry zijn verantwoord bezig, dat steken ze niet onder stoelen of banken. Zo lieten de twee onlangs weten dat hun paleisje Frogmore Cottage geverfd is met veganistische verf en op groene energie draait.

Meghan Markle en Harry voeden de baby vegan op

Meghan Markle is al jarenlang parttime veganist en ook Harry denkt nu meer na over wat hij eet. Harry eet nu minder vlees en meer fruit en groenten. Meghan vindt het belangrijk om verantwoord te eten, maar geeft zichzelf ook wat vrijheid.

“I try to eat vegan during the week and then have a little bit more flexibility with what I dig into on the weekends. But at the same time, it’s all about balance,” aldus Meghan.

De aanloop naar de bevalling zorgt ervoor dat de twee meer bezig zijn met een gezonde levensstijl, zo liet Meghan bijvoorbeeld een Floating Yogastudio bouwen in hun paleis.

The Sun meldt dat Meghan en Harry volgens een insider van plan zijn de royal baby veganistisch op te voeden. Meghan en Harry zijn niet de enigen in het Engelse Koningshuis die zich hiermee bezighouden, ook Prince Charles eet sinds vorig jaar een stuk minder vlees en meer organisch eten.

Queen Elizabeth is not amused

Wij moedigen dit besluit ontzettend aan, maar niet iedereen in Kensington Palace is blij met deze verantwoorde stap. Queen Lizzy is niet blij met het veganistische gebeuren en staat het volgens een andere insider niet toe. Het lief ze ook lijkt, de koningin lijkt ons geen dametje waar je ruzie mee wilt hebben. Dit zorgt naar verluidt voor spanning in Engelse Koningshuis, zowel tussen Meghan en Harry, als tussen Meghan en de Koningin.

Wij zijn erg benieuwd wanneer de baby ter wereld komt, en of het vegan wordt opgevoed. Ben jij ook zo benieuwd naar het geslacht? Tennisster Serena Williams praatte onlangs haar mond voorbij en daaruit maken wij dit geslacht op.

The SunLive KindlyPlantbased news

Reageer op artikel:
Meghan en Harry willen hun baby veganistisch opvoeden en de koningin is daar niet blij mee
Sluiten