Dit is wat we tot nu toe weten over de bevalling van Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle staan op het punt om ouders te worden van een kleine koninklijke baby. Iedereen houdt de officiële berichtgeving van het Britse koningshuis vanaf nu scherp in de gaten want ja, ook wij willen als eerste weten wanneer ze bevallen is en of het een prinsje of prinsesje is geworden.

De bevalling van Meghan komt dichterbij en de twee royals proberen alles privé te houden. Toch lekken er regelmatig nieuwtjes uit en we hebben op een rij gezet wat we tot nu toe weten over de bevalling.

Wat we tot nu toe weten over de bevalling

Er komt geen fotomoment na de bevalling, zoals bij Kate Middleton die een paar uur na haar bevalling al in een prachtige jurk stond te flaneren op de stoep voor een foto met haar kersverse baby. Prins Harry en Meghan hebben ervoor gekozen om niet direct na de bevalling voor de camera’s te gaan staan.

Volgens deskundigen krijgen we nu dus naar verwachting pas na één à twee dagen de eerste foto’s van het kleintje te zien. Of het een jongen of meisje wordt weten we ook nog niet want de twee koninklijkheden hebben tot nu toe veel geheim weten te houden. Niet zo gek als je bedenkt dat ze 24/7 worden gevolgd door hongerige journalisten en camera’s.

De bevalling van Meghan Markle

Niet alleen het fotomoment slaan ze over, Meghan heeft er óók voor gekozen om geen gebruik te maken van het vaste team van doktoren van het koningshuis. Deze doktoren werden wel door de rest van de familie gebruikt. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de Duchess of Sussex thuis wil bevallen in plaats van in het St Mary’s Hospital.

We verwachten dat het vanaf nu stil gaat blijven rondom de Duchess want haar laatste officiële werkdag zit erop. Ze gaat zich vanaf nu voorbereiden op de laatste lootjes en we verwachten pas weer foto’s van haar te zien na de bevalling. De exacte uitgerekende datum is nooit bekend gemaakt, maar daar gaan we snel genoeg achter komen.

Als het goed is bevalt de royal eind april of begin mei en wij kunnen haast niet meer wachten tot we de naam van het nageslacht horen en het kleine koninklijke prinsje of prinsesje voor het eerst op foto’s gaan zien.

Reageer op artikel:
Dit is wat we tot nu toe weten over de bevalling van Meghan Markle
Sluiten