Dit is wanneer we de baby van Meghan Markle en prins Harry gaan zien

We weten dat Meghan Markle deze maand is uitgerekend. De Duchess of Sussex kan dus elk moment bevallen. Maar wanneer zien we de baby van Meghan en prins Harry? Dat is nu officieel bekendgemaakt.

Meghan Markle’s bevalling

De hele wereld wacht met smart op de komst van de royal baby, maar die laat vooralsnog lekker op zich wachten. Het geslacht van Meghans baby is ook nog onbekend. Toch denken veel mensen dat Serena Williams per ongeluk bekend heeft gemaakt dat Meghan een meisje verwacht.

Kate Middleton en prins William zijn best open geweest over de komst van hun drie kinderen. Meghan en Harry houden echter de zwangerschap zo privé mogelijk. Iets wat we best snappen aangezien alles omtrent hun leven al zo publiek is.

De komst van de royal baby

Maar wat weten we dan wel over de zwangerschap van de Hertogin van Sussex? De kans is blijkbaar klein dat Meghan zal bevallen in het Saint Mary ziekenhuis in Paddington. Dat is het ziekenhuis waar Kate Middleton en princess Diana wel zijn bevallen. Het is onderhand wel duidelijk dat de voormalig Suite-Actrice en haar man dingen niet zo traditioneel aanpakken.

Bevalling van de Duchess blijft privé

Daardoor vragen veel mensen zich af of we wel foto’s te zien krijgen van het kindje van de hertogin en en hertog uren na de bevalling. De Daily Mail deelde vanochtend een statement van het Paleis op Twitter waaruit blijkt dat de Sussexjes de bevalling ook privé houden.

Rebecca English on Twitter

Royal baby update 👶 : Harry and Meghan have decided to keep plans around the arrival of their first baby private for now, but will facilitate a photocall around two days afterwards.

In het statement staat het volgende: “Their Royal Highnesses have taken a personal decision to keep the plans around the arrival of their baby private. The Duke and Duchess look forward to sharing the exciting news with everyone once they have had an opportunity to celebrate privately as a new family.”

Prins Harry en zijn vrouw zullen dus pas twee dagen na de bevalling een eerste foto delen met het pasgeboren kindje. Deze tijd zal het royal koppel eerst gebroken om in rust te genieten van de komst van de baby. Daarna zullen ze uiteraard het vrolijke nieuws delen met de rest van de wereld. We moeten dus nog eventjes geduld hebben.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit is wanneer we de baby van Meghan Markle en prins Harry gaan zien
Sluiten