Deze video van een knuffelende Meghan Markle en Beyoncé gaat je dag maken

Gisteren vond de Europese première plaats van Disney’s live-action remake van The Lion King. Alsof dat niet al gaaf genoeg was, waren zowel Beyoncé als Meghan Marle ook aanwezig. Alle fans hoopten natuurlijk op beeld van deze magische ontmoeting en goed nieuws: dat is er.

Het is je vast niet ontgaan dat Beyoncé de stem van Nala in The Lion King inspreekt, een nummer voor de film heeft uitgebracht én een heel album heeft gedropt. Niet gek dus, dat Queen B de Duchess of Sussex zou ontmoeten.

Meghan Markle en Beyoncé

De sterren stonden blijkbaar goed dit weekend want het universum heeft het voor elkaar gekregen om twee super krachtige vrouwen in één ruimte te brengen. We wisten natuurlijk al dat Meghan samen met haar hubby prins Harry aanwezig zou zijn bij de première. Toch was het in eerste instantie nog niet zeker dat de hertogin van Sussex de kans zou krijgen om even te kletsen met Beyoncé.

Rebecca English on Twitter

There’s honestly more security around Beyonce and Jay-Z than there is around the royals! https://t.co/Uz6nAXBMdg

De ontmoeting

Het is natuurlijk niet per se iets bijzonders dat twee beroemdheden zoals Queen B en Meghan elkaar ontmoeten, maar voor fans is het uiteraard een hele gebeurtenis. Het hele moment is nog bijzonderder door de support die Beyoncé Meghan eerder al heeft gegeven. Ze eerde de Hertogin namelijk in een speech toen ze haar Brit Award mocht ontvangen.

Tijdens de korte ontmoeting tussen Meghan en Beyoncé wisten de zangeres en haar man Jay-Z het voor elkaar te krijgen om twee keer het koninklijke protocol te doorbreken. Zo noemde Beyoncé Meghan “my princess”, wat natuurlijk niet de officiële titel is van de hertogin. Daarnaast zouden ze ook het protocol hebben doorbroken door later aan te komen dan Meghan en Harry.

Rebecca English on Twitter

I’ve got a feeling this is what you might hVe been waiting to see 😉 https://t.co/eICJgwlrJk

Meghan droeg een zwarte A-lijnjurk naar het feestelijke evenement en Beyoncé droeg een gele galajurk. Het is het eerste rode loper evenement waar de Duchess bij aanwezig is sinds de geboorte van Archie Harrison.

Elle

Reageer op artikel:
Deze video van een knuffelende Meghan Markle en Beyoncé gaat je dag maken
Sluiten