Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 16 okt 2018

Va-va-voom zo ziet Meghan Markle eruit in een bikini

Dat Meghan Markle een afgetraind lichaam heeft, kunnen we wel zien aan de getailleerde jurken die ze draagt. Een paparazzi-fotograaf legde de Duchess of Sussex vast in bikini tijdens haar honeymoon met manlief Harry en eerlijk, ze ziet er waanzinnig goed uit.

Meghan Markle gespot in bikini

Nadat van Kate Middleton kiekjes in bikini verschenen, vond het internet het ook tijd worden voor wat bikini foto’s van Meghan Markle. She rocks it man.

Dat je als royalty op de voet gevolgd wordt, lijkt wel een vanzelfsprekendheid te zijn en daar weet Meghan Markle alles vanaf. Zelfs op haar huwelijksreis bleef ze niet onopgemerkt voor de paparazzi. Tijdens een duik in de zee werd het kersverse echtpaar verrast door een fotograaf die een paar foto’s van de twee in het water maakte.

De foto’s verschenen op Upsocl, een website die dol is op het verzamelen van de laatste koninklijke roddels en foto’s, en daar smult de rest van de wereld ook graag van mee.

Kate Middleton ging Meghan voor

Dit is niet voor het eerst dat een royalty zo onder de loep wordt genomen. Tijdens een vaartochtje in 2006 op een (hele dikke) jacht werden er soortgelijke foto’s van Kate Middleton gemaakt. Eerlijk is eerlijk, beide vrouwen hebben een lichaam om jaloers op te zijn.

Summer Whites: The future Duchess of Cambridge vacationed with Prince William in Ibiza, Spain c. 2006. Kate Middleton showed off her tan and toned physique in a classic white bikini. #KateMiddleton #IbizaHoliday _ _ _ _ _ _ #WhiteBikini #Bikini #Ibiza #Spain #IbizaSpain #Middleton #DuchessKate #Cambridge #DuchessOfCambridge #DuquesaDeCambridge #Summer2006 #Throwback #SummerHoliday #KateMiddletonStyle #KateMiddletonBikini #Fit #Royals #Royales #Vacaciones #Verano #RSB #RoyalStyleBook #RoyalStyleWatch

37 vind-ik-leuks, 1 reacties – Royal Style Watch (@royalstylewatch) op Instagram: ‘Summer Whites: The future Duchess of Cambridge vacationed with Prince William in Ibiza, Spain c….’

Regels voor royalty’s

Meghan Markle zat natuurlijk eerst op Instagram (en daar kwamen we wel vaker bikini foto’s van haar tegen), maar moest haar account verwijderen toen ze toetrad tot het Britse koningshuis. Ze mag niet alleen geen foto’s meer plaatsen op social media kanalen, er wordt ook verwacht dat ze als een echte royalty gaat zitten. Dat wil zeggen, met haar enkels gekruist – nóóit met gevouwen benen.

Hoera! Meghan Markle is zwanger

Upsocl

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Va-va-voom zo ziet Meghan Markle eruit in een bikini
Sluiten