It’s here – De veelbesproken biografie van Meghan Markle en prins Harry is uit

It’s safe to say dat de biografie over Meghan Markle en prins Harry veel headlines domineren en dat menig mens (like us) er lang op heeft moeten wachten. Maar dat hoeft niet langer. Het boek is uit en eindelijk in de winkels te verkrijgen.

Voor het eerst sinds het afstand doen van hun koninklijke titels vertellen prins Harry en Meghan Markle hun kant van het verhaal. En dat levert natuurlijk heel wat shocking onthullingen op. We praten je bij.

Biografie Meghan Markle en prins Harry

Vanaf 11 augustus ligt het boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ in de Britse schappen. En hoewel in de aanloop van de publicatie al diverse delen zijn uitgelekt – zo zou de broer van prins Harry, prins William, het idee hebben gehad dat Harry zo snel met Meghan wilde trouwen vanwege de ‘lust’, waardoor Harry zich beledigd voelde – heerste er nog wat onduidelijkheid of de twee ook echt hebben meegewerkt aan het verhaal.

Guess what? Een woordvoerder van Harry en Meghan geeft aan dat ze helemaal niet hebben meegewerkt aan de biografie. Het boek is geschreven door twee royaltyverslaggevers, Omid Scobie en Carolyn Durand, die in eerste instantie wél beweerden het boek te hebben gebaseerd op interviews met de twee. De woordvoerder stelt dat de auteurs hun ervaringen als leden van de royaltypers en op hun eigen onafhankelijke verslaggeving hebben gebruikt voor het boek.

Geen weg terug

Of Meghan Markle en prins Harry nou een aandeel hebben gehad of niet, een impact gaat het boek sowieso hebben. Dat heeft alles te maken met de juicy onthullingen die worden gedaan. Het zou gaan zorgen voor een nog grotere afstand tussen de Sussex en de koninklijke familie.

In de biografie worden intieme details onthult, zoals de ruzie tussen Harry en William over Meghan, maar ook de ruzie met prins Harry zijn oudste vriend Tom Inskip. Wat ook opvalt is dat er veel details staan in het boek – van het emojigebruik van prins Harry tot Meghan’s favoriete ontbijt.

Onthullingen

Eén van de onthullingen gaan over de tijd dat Meghan Markle en prins Harry zich verloofden. Na de verloving zou Meghan Markle verschillende trainingen moeten hebben gevolgd om zich voor te bereiden op het leven als royal. Ze moest een tweedaagse training van de SAS (de Britse Special Forces-eenheid) volgen om zich voor te bereiden op gevaarlijke situaties zoals een ontvoering.

Reageer op artikel:
It’s here – De veelbesproken biografie van Meghan Markle en prins Harry is uit
Sluiten