Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 4 okt 2018

Hier koop je de mega betaalbare blouse van Meghan Markle

Eens in de zoveel tijd spotten we royals in een casual lookje van winkelketens waar wij zelf ook onze portemonnee kunnen trekken. Meghan Markle droeg deze week een donkergroene blouse van zijde en deze is goedkoper dan je denkt (en nog niet uitverkocht).

Meghan Markle’s outfits zijn populair en eens in de zoveel tijd draagt ze een item dat gewoon uit jouw favoriete winkel komt.

De blouse van Meghan Markle

Meghan Markle droeg tijdens een bezoek aan de universiteit een donkergroene leren rok met daarop een zijden blouse en wij weten waar haar items vandaan komen. De blouse is waarschijnlijk veel goedkoper dan je denkt en komt van & Other Stories. Sterker nog, hij is gewoon op voorraad op de website. Voor €79,- hangt hij ook in jouw kledingkast.

Getty Images Getty Images

De rok van lamsleer is van Hugo Boss, en kost wel wat meer dan de blouse, €417,-. Het handtasje is al helemaal aan de dure kant en dat kan je best wel eens een hele rib kosten, €1915,- *slik*.

Van welk geld?

Blijkbaar shopt Meghan (of haar dienstmeid) ook nog gewoon bij betaalbare winkels. Wist je trouwens al dat Meghan’s kleding betaalt wordt uit een speciaal fonds? Na haar huwelijk met prins Harry heeft ze toegang gekregen tot Duchy Of Cornwall. Een familiefonds uit 1337 waar hun inkomsten uit grond, rente en investeringen worden opgespaard.

De drogisterij mascara waar Meghan Markle bij zweert

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hier koop je de mega betaalbare blouse van Meghan Markle
Sluiten