Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 12 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle zal geen bruidsmeisje hebben en dit is de reden

Nog precies één week wachten en dat is het eindelijk zover: Prince Harry en Meghan Markle stappen in het huwelijksbootje. 19 mei is de grote dag, maar tot dan moeten we het doen met de nieuwtjes die we zo af en toe van het Britse koningshuis krijgen. 

Zo kregen we nu ineens te horen dat Meghan Markle geen een bruidsmeisje zal hebben, op de grote dag. Huh?! Lees snel verder om erachter te komen waarom.

Bruidsmeisje van Meghan Markle

Geen bruidsmeisje, (oftewel ‘Maid of Honor’) voor Meghan, dus. Waar Prince Harry zijn broer Prince William heeft, moet Meghan het zonder doen.

Waarom heeft Meghan geen bruidsmeisje?

De reden dat Meghan geen bruidsmeisje heeft is eigenlijk heel simpel: ze heeft zo veel vrienden, dat ze niet weet wie ze moet kiezen. Een woordvoerder van Kensington Palace bevestigt: “She has a very close-knit circle of friends and she didn’t want to choose one over another“.

Verder zegt de woordvoerder dat Meghans vrienden al dagen vóór de bruiloft bij Meghan zullen zijn om haar te helpen met alle voorbereidingen. “All have been actively involved in helping her prepare for the day and will be there in the days beforehand. She’s very happy to have their support.

Meer nieuwtjes over de bruiloft

Hoewel Meghan geen bruidsmeisje heeft, zullen haar familieleden wel een belangrijke rol spelen tijdens de ceremonie. Zo zal de vader van Meghan haar naar het altaar begeleiden en wordt Meghan tijdens de autorit naar Windsor Castle, waar de bruiloft plaatsvindt, vergezeld door haar moeder.

Daarbij komt dat Meghans ouders al een week voor het huwelijk naar Londen vliegen, om daar hun aanstaande schoonfamilie te ontmoeten. Sterker nog; het wordt zelfs de eerste keer dat Meghans vader haar aanstaande man ontmoet. Dat verklaart op zich wel waarom hij gespot werd in een internetcafé, waar hij zich aan het inlezen was over de bruiloft:

Te schattig, toch? Gelukkig heeft hij nog een paar dagen om zich voor te bereiden op de belangrijkste dag uit het leven van zijn dochter.

People

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan Markle zal geen bruidsmeisje hebben en dit is de reden
Sluiten