Renée
Renée | LinkedIn Food 9 juli 2019

Wat Meghan Markle op een dag eet om er zo fantastisch uit te zien

Meghan Markle is natuurlijk hartstikke booming en wij kijken stiekem een beetje tegen d’r op. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar geeft wél toe dat een wijntje haar favoriete dessert is. Tijd om ons er verder in te verdiepen. Hoe ziet het dieet van de Duchess er eigenlijk uit?

Het dieet van Meghan Markle

Als je Meghan Markle ziet denk je misschien dat het een vrouw is die leeft op groene sapjes en een suikervrij dieet. Dat is deels waar. Voordat ze in het huwelijksbootje stapte met prins Harry lichtte ze een tipje van de sluier op en vertelde ze wat ze zoal eet op een dag. Komt ‘ie.

Water met citroen

Omdat het leven op de Suits-set betekende dat Meghan vroeg moest opstaan, begon ze haar dag met heet water en citroen. Op die manier geeft ze haar spijsvertering een boost.

Groene sapjes

Ja, ook Meghan Markle voegt groene sapjes aan haar dieet toe, maar niet per se omdat ze het zo lekker vindt. “Green juice is a food-as-medicine philosophy for me.”

Chips

Voel je vooral niet schuldig als je een zak chips opentrekt. Meghan doet dat óók. Niet voor niets verdient deze snack dus een plekje in haar dieet.

Pasta

Meghan eet graag pasta. De gezonde variant, dat wel. Het hoofdingrediënt? Courgette die je vijf uur in de slowcooker doet. “The sauce gets so creamy, you’d swear there’s tons of butter and oil in it, but it’s just zucchini, water and a little bouillon.”

Poutine

Een vrouw die carbs eet, is een vrouw naar je hart. Toen Meghan nog Meghan Markle heette en in Toronto woonde at ze gewoon poutine. Een Canadees gerecht van patat, jus en kaas. Heel. Veel. Kaas.

Wijn

“French fries and vino are my vices”, aldus de hertogin. Geef haar een fles Tignanello, Malbecs of Pinot Noir uit Oregon en ze is gelukkig.

Et voilà, nu heb je een kijkje gekregen in het dieet van Meghan Markle. Nu weten we helemaal zeker dat we beste vriendinnen met haar kunnen zijn.

Pssst: wil je weten wat haar lievelingsmascara is? Je leest het hier.

Delish

Reageer op artikel:
Wat Meghan Markle op een dag eet om er zo fantastisch uit te zien
Sluiten