Meghan Markle laat zich niet zien tijdens het staatsbezoek van Donald Trump

De Amerikaanse Meghan Markle heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze het niet bepaald eens is met de opinie van president Donald Trump. Nu is het zo dat meneer Trump binnenkort een staatsbezoek aan Groot-Brittanië komt brengen. Gelukkig voor Meghan hoeft zij hier niet bij te zijn.

Meghan heeft er geen geheim van gemaakt dat ze tegen Donald Trump is. Het zou daarom nogal ongemakkelijk zijn als ze met hem aan tafel moet zitten voor een lunch.

Donald Trumps staatsbezoek

Dat de Amerikaanse president Donald Trump ooit een staatsbezoek aan Groot-Brittanië zou brengen, was onvermijdelijk. Dat is echter niet heel chill voor onze vriendin Meghan. Zij zou namelijk in principe ook bij dit staatsdiner moeten zijn. Toch meldt de Britse media dat de hertogin van Sussex dit partijtje even overslaat. Prins Harry is echter wel de sjaak, want hij is gastheer tijdens de privé-lunch met het echtpaar.

Donald en Melania zullen drie dagen op bezoek zijn bij de royals, maar Meghan heeft een goede reden om het etentje te skippen: ze is nog steeds met zwangerschapsverlof. Lucky her, want we kunnen ons voorstellen dat ze niet bepaald staat te springen om met Donald een hapje te eten.

Meghan Markle publiekelijk tegen Donald Trump

Toen Meghan nog geen onderdeel was van de royal family heeft ze haar ongenoegen jegens Donald vaak zat uitgesproken. Tijdens een interview zei ze zelfs: “It’s really the moment I go; we film Suits in Toronto and I might just stay in Canada.” Daarnaast was ze een van de celebrities die mensen op social media aanspoorde om op de democratische Hillary Clinton te stemmen.

Als zij dus bij de lunch aanwezig was geweest, had ze enorm veel moeite moeten doen om beleefd te blijven. Goede timing van Archie dus, om in deze periode op de wereld te komen.

Elle

Reageer op artikel:
Meghan Markle laat zich niet zien tijdens het staatsbezoek van Donald Trump
Sluiten