Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 18 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle keert waarschijnlijk toch terug op tv met een nooit eerder vertoonde film

We weten natuurlijk allemaal dat Meghan Markle actrice was voordat ze de hertogin van Sussex werd. Goed nieuws voor alle fans want een nooit uitgebrachte film waarin Meghan speelt, wordt waarschijnlijk alsnog uitgebracht.

Meghan Markle op tv

Meghan Markle kenden veel mensen natuurlijk allang dankzij haar grote rol in de serie Suits. Toen bekend werd dat de royal wedding van Meghan en Harry eenmaal plaats zou vinden, stopte Meghan natuurlijk met acteren.

Jammer voor de fans, maar Meghan acteert tegenwoordig niet meer. Toch is de kans groot dat we de hertogin binnenkort weer op tv kunnen bewonderen. Volgens The Hollywood Reporter heeft Artist Rights Distribution toch plannen om een film waarin Meghan speelde, te lanceren.

Meghan had namelijk een rol in ‘The Boys and Girls Guide To Getting Down’, een film die in 2011 werd opgenomen. Deze film waarin de Duchess of Sussex speelt, is echter nooit uitgebracht.

Regisseur Paul Sapiano heeft een remake gemaakt van de film uit 2006, maar na één aflevering werd al besloten om de rest niet uit te zenden. Wat daar de reden voor was, is niet bekend.

De rol van Meghan Markle

Meghan speelt in de tv-film de rol van Dana, een twintiger die niet vies is van feest, drank, drugs en seks. Nogal een heftige rol aangezien Meghan als de vrouw van prins Harry tegenwoordig een keurig leven vol regels leidt.

In principe zou de film met Meghan ergens dit jaar gelanceerd worden, maar we weten niet of dit zomaar kan. Aangezien het Britste koningshuis erg streng is en vol tradities zit, lijkt het ons stug dat de hertogin van Sussex zomaar met een heftige rol weer op tv kan komen.

Maar goed, wie weet komt er dus naast een royal baby ook een nieuwe film met Meghan. Wij zijn benieuwd.

Wil je meer lezen over Meghan Markle? Dat kan hier.

Mensen denken dat Meghan Markle haar zwangerschap faket en WTF

Marie Claire

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan Markle keert waarschijnlijk toch terug op tv met een nooit eerder vertoonde film
Sluiten