Meghan en Harry delen een nieuwe foto van Archie en het is te schattig voor woorden

De lieve baby Archie Harrison is nu al een tijdje geleden geboren, maar we hebben nog niet veel van hem gezien. Toen de kleine Earl of Dumbarton net geboren was, showden Meghan Markle en Prins Harry trots hun kindje, maar sindsdien verscheen Archie amper meer in de schijnwerpers. Tot nu, want Meghan en Harry delen een nieuwe foto van hem.

We zien veel minder van Archie Harrison dan we eigenlijk zouden willen. Wij begrijpen dat Meghan Markle en Prins Harry hun kindje bewust uit de spotlights houden, maar we vinden het stiekem wel een beetje jammer. Gelukkig besloten zij gisteren, op vaderdag, toch weer eens iets van Archie te laten zien op Instagram.

Meghan en Harry plaatsen nieuwe foto van Archie Harrison

Op het officiële Instagram account van de royals delen Harry en Meghan een foto van de zes weken oude Archie voor vaderdag. We zien de piepkleine baby met zijn handje de vinger van Harry vasthouden. Zo lief!

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex © SussexRoyal

1.2m Likes, 17.6k Comments – The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Instagram: “Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex ©…”

“Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex.” staat er onder de foto geschreven.

Nog meer babynieuws

Het is al een tijdje geleden dat we het over baby Archie hadden en er zijn in de tussentijd een aantal dingen gebeurd. Zo heeft Meghan bijvoorbeeld – tegen haar eigen statements in – een nanny in dienst genomen om haar te helpen bij het opvoeden van Archie. De nanny zal slechts parttime komen werken en heeft van tevoren een uitgebreide test moeten doorlopen.

Nog een nieuwtje is dat Achie Harrison volgende maand gedoopt zal worden in de St. George’s Chapel, de kerk waarin Meghan en Harry getrouwd zijn. Koninklijke dopen zijn erg exclusief en alleen familie en goede vrienden zijn er aanwezig. Wie niet aanwezig zal zijn, dat is koningin Elizabeth. Zij heeft andere belangrijke koninklijke dingen te doen en schittert daarom in afwezigheid. Het is geen sneer naar Harry en Meghan, want ook bij de doop van Prins Louis vorig jaar was Queen Liz niet aanwezig.

Wil je toch meer zien van de schattige Archie? Check dan dit artikel.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Meghan en Harry delen een nieuwe foto van Archie en het is te schattig voor woorden
Sluiten