Meghan Markle’s visagist deelt een kiekje van een Koninklijke lunch op Instagram

Meghan Markle is ondanks alle aandacht lekker zichzelf gebleven en zorgt dat haar gasten aan niks ontbreekt. Goede vriend Daniel Martin bracht haar een bezoekje en ze was de perfecte gastvrouw.

Je zou denken dat Meghan Markle naast haar schoenen is gaan lopen sinds ze hertogin is. Gelukkig staat ze nog met beide benen op de grond en is ze niet te beroerd om soms zelf aan de slag te gaan. Zo duikt ze de keuken in om haar gast te voorzien van iets lekkers.

Goede vrienden

Daniel en Meghan zijn al een tijdje goede vrienden en hij heeft regelmatig een make-upje bij de schoonheid aangebracht. Het schijnt zelfs dat hij ook de make-up voor haar bruiloft heeft gedaan, dus met die vriendschap zit het wel goed. Hij was even een weekendje op bezoek en deelde een kiekje op zijn Instagram.

Back to our Tig days…❤️ Thank you Meghan for being the consummate hostess this weekend and still being the #avocadotoast whisperer, YUM! 🤷🏻‍♂️ 🥑🍞☕️ #foodie #foodiegram

8,428 Likes, 226 Comments – Daniel Martin (@danielmartin) on Instagram: “Back to our Tig days…❤️ Thank you Meghan for being the consummate hostess this weekend and still…”

Meghan Markle als keukenprinses

Tijdens dit weekendje hebben ze even bijgekletst en dat deden ze onder het genot van een heerlijke avocado toast. Nu denk je natuurlijk dat dit gemaakt is door het personeel en er uren werk in zit, maar daar heb je het even goed mis. Meghan Markle heeft namelijk zelf haar handen uit de mouwen gestoken en een heerlijk hapje voor haar gast gemaakt. Geen sterallures dus, maar ze is gewoon zelf gaan kokkerellen. Dat klinkt als de perfecte gastvrouw.

In de Instagramcaption staat: “Back to our Tig days…” Hier linkt de visagist naar de blog van de brunette, die inmiddels offline is. Op haar blog deelde ze vaker haar favoriete recepten.

Meghan is dus lekker gewoon gebleven en zorgt heel goed voor haar gasten. Hopelijk kunnen wij haar ook een bezoekje brengen en genieten van lekkere hapjes.

Meghan Markle gaat misschien wel weer acteren dankzij haar nieuwe functie

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


 

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Meghan Markle’s visagist deelt een kiekje van een Koninklijke lunch op Instagram
Sluiten