Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 30 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry en Meghan Markle reageren op geruchten over een realityserie

Het is alweer een tijdje geleden dat Prins Harry en Meghan Markle hun koninklijke titel hebben opgezegd, maar dat betekent niet dat ze stilzitten. Gisteren praatten we je al bij over de geruchten die gingen. Prins Harry en Meghan Markle zouden in hun eigen realityserie gaan spelen op Netflix.

Toch is niets minder waar. Het stel heeft vandaag bevestigd dat er geen realityserie komt.

Realityserie

De geruchten over een realityserie kwamen niet uit de lucht vallen. Begin deze maand tekende het stel namelijk een contract met streamingdienst Netflix. Binnen het contract vallen verschillende projecten voor de streamingdienst. Het echtpaar zou zich gaan focussen op series, documentaires en kinderprogramma’s.  Dat is nog niet alles, de Britse tabloid The Sun liet weten dat prins Harry en Meghan Markle deel zouden uitmaken van hun eigen realityserie.  Ze zouden dit doen om zichzelf positief neer te zetten en hun goede bedoelingen te tonen.

Voor de zogenaamde realityserie  zou het stel  drie maanden gevolgd worden om een deel van hun leven te laten zien.  Hun filantropie zou centraal staan. Het was nog onbekend of de camera’s ook toegestaan waren ​​in hun huis van £11,5 miljoen. In de show zouden we de échte Meghan gaan zien.

De realityserie klinkt heel leuk, maar gaat helaas niet door. Een woordvoerder van het royal koppel heeft laten weten aan Deadline dat prins Harry en Meghan Markle niet deelnemen aan een realityserie.

Kritiek op de geruchten

De reden waarom er geen realityserie komt is nog onbekend. Wat we wél weten is dat er veel kritiek kwam op de geruchten. Wie weet haakte prins Harry en Meghan Markle daarom af.  Zo noemde de Britse media het stel hypocriet, omdat ze uit Groot-Britannië zijn vertrokken voor meer privacy.

“We were told they had gone to California for greater privacy so it all appears rather hypocritical. It is extraordinary. This is exactly what they said they wouldn’t do. The more they talk about themselves the more people will want them to do just that and won’t be interested in anything else they have to offer, ” laat Ingrid Seward, de hoofdredactrice van Majesty Magazine, aan The Sun weten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Prins Harry en Meghan Markle reageren op geruchten over een realityserie
Sluiten