As if – Meghan Markle’s halfbroer wil een uitnodiging voor de doop van Archie

Het is alweer even geleden dat we iets hebben gehoord van de vader en halfzus van Meghan Markle, maar halfbroertje Thomas Junior heeft wel het een en ander te zeggen. Hij hoopt namelijk gewoon nog op een uitnodiging voor de koninklijke doop van royal baby Archie. Is goed Thomas, is goed…

Thomas kan zijn tijd beter besteden aan iets anders in plaats van naast de brievenbus wachten op een uitnodiging. Na alles wat hij heeft geflikt hoeft hij die namelijk niet te verwachten.

Meghan Markle’s halfbroer

De familie van de Duchess of Sussex is niet heel gezellig. Ze heeft een superlieve moeder, maar de rest van haar familie behandelt haar niet zo goed.

We weten natuurlijk al dat halfzus Samantha en vader Thomas Markle enorm lekker gaan op de aandacht van de pers. Iedere kans die ze krijgen, praten ze slecht over Meghan. Ook halfbroer Thomas Junior heeft daar een handje van. Eerder vond hij het nodig om een brief te sturen naar prins Harry om hem te waarschuwen voor Meghan – zij zou hem alleen gebruiken voor haar eigen bekendheid. Auch.

Afgelopen januari nodigde Thomas zijn halfzus toch uit voor zijn bruiloft. Tegen de Daily Mail vertelde hij dat de ceremonie de familie weer dichter bij elkaar zou brengen. Meghan en Harry besloten om niet te komen en dat vond Thomas niet zo leuk. Een maand later gaf hij namelijk een nieuw interview waarin hij zei: “Meghan turned into a little Hollywood starlet”. Hij gaf haar eigenlijk wederom de schuld van alle familiedrama. Zucht.

De doop van baby Archie

Toch verwacht Thomas na deze streken een uitnodiging voor het doopfeest van de koninklijke baby Archie. Hij gaf een interview aan Express waarin hij vertelt dat hij hoopt op een familiereünie tijdens de doop van de baby van Meghan en Harry. Hij zegt: “I can’t say whether I’m going to be invited, you know, I can’t say if Meghan is going to say, ‘OK, enough is enough and, yes, I want my family back in my life. That would be wonderful but I can’t answer that question. Of course we all want to be there, because that is a big deal.” Hmmm, we betwijfelen of Thomas Junior bij de doop zal zijn.

Express

Reageer op artikel:
As if – Meghan Markle’s halfbroer wil een uitnodiging voor de doop van Archie
Sluiten