Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 28 januari 2019

Meghan Markle en prins Harry gaan voor een milieuvriendelijke kinderkamer

Meghan Markle en prins Harry worden binnenkort ouders van hun eerste kindje. Het stel is druk bezig en maken zich klaar voor de komst van de kleine. Ze zijn lekker bewust bezig en willen graag een milieuvriendelijke kinderkamer.

Meghan Markle en Harry treffen voorbereidingen

Het duurt niet lang meer totdat Meghan gaat bevallen van een royal baby. Als het goed is, ziet het kindje eind april het levenslicht. Ze hebben dus nog maar een paar maanden en de voorbereidingen in Frogmore Cottage zijn in volle gang. Ook de kinderkamer wordt onder handen genomen en de royals maken bewuste keuzes.

Milieuvriendelijke kinderkamer

De kamer voor de kleine spruit heeft natuurlijk een likje verf nodig. Hierbij zou milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan bij de twee. Het stel heeft namelijk gekozen voor veganistische en biologische verf van het Britse merk The Organic & Natural Paint Co. Als je denkt dat de kamer babyroze of een blauwe kleur krijg, heb je het mis. De royals houden het iets rustiger en het kleurenpallet bestaat voornamelijk uit een witte basis en grijstinten. Ze zouden het graag neutraal willen houden en zonder te veel poespas.

High-tech gadgets

Ook zou de kamer vol komen te staan met high-tech snufjes zoals een camera die de baby voortdurend in de gaten houdt en een stereosysteem. De kamer is van alle gemakken voorzien en de baby zal dus niks tekortkomen.

De handen worden dus uit de mouwen gestoken en er wordt flink verbouwd. Dat de baby in een prachtig paleisje terechtkomt, staat dus buiten kijf.

Meghan Markle’s visagist deelt een kiekje van een Koninklijke lunch op Instagram

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Meghan Markle en prins Harry gaan voor een milieuvriendelijke kinderkamer
Sluiten