Wie worden de peetouders van royal baby Archie? Dit zijn de kandidaten

Nu baby Archie sinds maandag op de wereld is, eet heel Engeland beschuit met muisjes. We hebben even moeten wachten op de foto’s en de naam, maar dat wachten werd woensdag beloond. Nu rest er nog één taak aan Meghan Markle en Prins Harry, namelijk het kiezen van de peetouders. We stelden een lijstje op met mogelijke peetouders.

Meghan en Harry hebben heel wat vrienden en familie die in aanmerking komen voor de rol van peetouders. Een belangrijke taak, want je vertrouwt je kind niet zomaar aan mensen toe.

De mogelijke peetouders van Meghan Markle en Prins Harry’s royal baby

Hoewel het in Nederland gebruikelijk is om te kiezen voor een familielid, laten ze in Engeland deze taak liever over aan goede vrienden. Vandaar dat je geen enkel familielid in deze lijst ziet staan.

1. George en Amal Clooney

Het is geen geheim dat Meghan en Amal goede vriendinnen zijn, dus de keuze voor deze twee klinkt logisch. Velen denken dat George en Amal de peetouders zijn, maar een uitspraak die George onlangs deed ontkent de boel.

“Oh yes, I’ll be godfather of the royals apparently. No! I’m a father of twins, I have enough sh*t to deal with—literally!”

Meghan Markle Harry peetouders

2. Jessica en Ben Mulroney

Meghans beste vriendin en haar vriend lijken de perfecte en meest voor de hand liggende peetouders voor de lieve Archie. Naast vriendin, is Jessica ook Meghans styliste.

Meghan Harry peetouders

3. Lindsay Jill Roth

Meghan was Lindays getuige op haar bruiloft en dat is waarom velen denken dat Lindsay de peetmoeder van Archie wordt. Nogal een kortzichtige redenering, maar als je bedenkt dat de twee al jarenlang goede vriendinnen zijn, dan klinkt Lindsay als peetmoeder best aannemelijk. Wat Lindsay over hun vriendschap zei is het liefste ooit.

“I think people assume that when someone gains notoriety that they change. But she’s still the same girl I met years ago, with the same values and priorities. She’s selfless, and that’s just a part of who she is and who she was raised to be.”

#Repost @meghanmarkle. #rehearsaldinner #maidofhonor #nyc @reem_acra …. “I have to put this picture up because @lindsayjillroth looks SO beautiful here. I can’t take it.” #blushingbride #friends

486 Likes, 15 Comments – Lindsay Roth (@lindsayjillroth) on Instagram: “#Repost @meghanmarkle. #rehearsaldinner #maidofhonor #nyc @reem_acra …. “I have to put this…”

4. Zoe en Jake Warren

Zoe en Jake zijn twee goede vrienden van Harry, want aan Harry’s vrienden moet natuurlijk ook gedacht worden. Jake en Harry kennen elkaar al hun hele leven en Jake was zelfs het peetkind van Prinses Diana. Jake en Zoe als peetouders klinkt daarom als een mooi sprookje.

Harry Meghan Markle baby peetouders

5. Serena Williams

Ja hoor, daar is ze. Serena Williams is natuurlijk ook een goede optie als peetmoeder. Meghan en Serena steken niet onder stoelen of banken dat ze al jaren goede vriendinnen zijn.baby Harry Meghan peetouders

6. Tom Inskip en Lara Hughes-Young

Tom en Harry ontmoetten elkaar op de universiteit en zijn sindsdien onafscheidelijk. Tijdens Harry’s wilde partytijden had hij Tom aan zijn zijde en nu hij vader is geworden is Tom er nog steeds. Daarnaast weten we ook dat Tom goed met Meghan omgaat, Meghan was zelfs mee naar de bruiloft van Tom en Lara toen ze nog niet ‘officieel’ met Harry ging.

Harry Meghan baby peetouders

Hoe dan ook, wij gaan ervan uit dat Harry en Meghan sowieso passende peetouders kiezen voor de lieve baby Archie.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Wie worden de peetouders van royal baby Archie? Dit zijn de kandidaten
Sluiten