Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 27 nov 2020

Zo vierden Meghan Markle en prins Harry hun eerste Thanksgiving

Meghan Markle en prins Harry wonen nu ongeveer negen maanden in Amerika. En dat betekent dat ze gister hun eerste Thanksgiving vierden als een familie, samen met hun eenjarige zoon Archie. De plaats Montecito, op een uur van Los Angeles, is hun nieuwe woonplaats en daar spendeerden ze dan ook de Amerikaanse feestdag.

De afgelopen maanden waren Meghan Markle en prins Harry vooral druk met het inrichten en verbouwen van hun nieuwe huis.

Meghan Markle en prins Harry vieren Thanksgiving

Een bron die dichtbij de familie staat vertelde aan Cosmopolitan UK hoe de voormalige royals Thanksgiving vieren. De feestdag, die altijd gepland staat op de vierde donderdag van November, staat altijd in het teken van smakelijke diners en uitgebreide gerechten. Volgens de bron hielden Meghan en Harry het vooral simpel, low-key en persoonlijk. “They are going to have a quiet dinner at home and are looking forward to celebrating their first American Thanksgiving in the States as a family,” vertelt de insider.

Daarnaast maakten Meghan Markle en Harry gebruik van lokale producten, zo gebruikten ze groenten uit hun eigen tuin. “They plan to enjoy a homecooked meal with traditional Thanksgiving dishes, including recipes made with fresh vegetables from their garden.” Volgens een woordvoerder van Archewell, de stichting van Meghan en Harry, was de bron erg betrouwbaar.

meghan markle prins harry
EPA/NEIL HALL

Miskraam

Afgelopen week maakte Meghan Markle bekend een miskraam te hebben gehad in juli van dit jaar. Ze schreef een persoonlijk essay voor The New York Times en deelde daarin dat de gebeurtenissen van het afgelopen jaar erg uitdagend zijn. Ze moedigde mensen aan meer naar elkaar uit te kijken en te vragen naar elkaars gevoelens.

Ook deelde ze haar eigen gevoelens naar aanleiding van haar miskraam. Ze wil hiermee het taboe rondom dit onderwerp doorbreken. Eerder deelde Chrissy Teigen en John Legend ook al intieme foto’s en details over hun miskraam eerder dit jaar. We hopen dat Meghan, Harry en Archie genoten hebben van hun eerste Thanksgiving in Amerika.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo vierden Meghan Markle en prins Harry hun eerste Thanksgiving
Sluiten