Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 25 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Meghan en Harry hebben hun verhuizing uitgesteld en dit is de reden

Meghan Markle is al een behoorlijk tijdje zwanger van haar eerste kindje. En bij deze gezinsuitbreiding hoort natuurlijk ook een passend optrekje, vandaar dat Meghan en Harry gaan verhuizen. Alleen laat de daadwerkelijke verhuizing nog even op zich wachten en wij weten waarom.

Meghan en Harry zouden deze week verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor, maar daar is voorlopig nog geen sprake van. De verhuizing gaat plaatsvinden vlak voor de bevalling, dus het belooft een drukke periode te worden voor de royal lovers.

Meghan Markle stelt verhuizing uit

Dat de verhuizing nog even op zich laat wachten, dat komt door het koninklijke koppel zelf. Naar verluidt maken de twee steeds aanpassingen aan het ontwerp, waardoor de bouw een paar weken langer duurt. De verhuizing naar het luxe-paleisje is drie tot vier weken uitgesteld. Dat betekent dus dat de verhuizing plaatsvindt wanneer Meghan op het punt staat te bevallen, nogal tricky lijkt ons.

Instagram post by Meghan and Harry * Mar 7, 2019 at 11:56am UTC

770 Likes, 8 Comments – Meghan and Harry (@meghan__harry__photos) on Instagram

“It’s been all hands to the pump. The builders have worked all week whatever the weather. But they keep making changes, particularly on the layout.” aldus een bron van The Sun.

Het droomhuis van Meghan en Harry

Frogmore Cottage is geen bescheiden optrekje. Het huis telt maar liefst vijf riante slaapkamers en dat is niet niks. Ook heeft het huis een aparte woonruimte voor het bedienend personeel, een speciale yoga studio, meerdere trappen die kriskras door het huis lopen en veel authentieke openhaarden. Tja, onze Meghan is een echt luxepaardje.

Er wordt verantwoord met de woning omgegaan, zo worden de muren bijvoorbeeld geverfd met veganistische verf en zal er gebruik gemaakt worden van groene energie. Natuurlijk zal het huis ook voorzien zijn van genoeg security om de privacy van de royal familie te bewaken.

Wat wij nogal opvallend vinden, is dat het huis is verpakt in een wit doek, omdat Meghan Markle en prins Harry niet van pottenkijkers houden. Dus hoe deze royal crib eruit gaat zien blijft nog even de vraag, want voorlopig blijven de twee nog even in Kensington Palace.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan en Harry hebben hun verhuizing uitgesteld en dit is de reden
Sluiten