Meghan Markle verdient veel beter volgens Hillary Clinton en wij zijn het helemaal met haar eens

Het leven van Meghan Markle is niet zomaar een leven. Er is veel kritiek op haar door de Britse media terwijl ze meer dan haar best doet. Gelukkig zijn wij niet de enige die dit zien, want Hillary Clinton laat ook weten dat Meghan veel beter verdient.

Hillary staat volledig achter The Duchess Of Sussex. Ze laat weten dat Meghan anders behandelt had moeten worden nadat ze in het huwelijksbootje was gestapt met de hertog.

Hillary Clinton en Meghan Markle

De voormalig kandidate van de Amerikaanse presidentsverkiezingen promootte haar boek die ze samen met haar dochter Chelsea Clinton had geschreven. In dit gesprek werd een discussie over Meghan aangewakkerd. Hillary en haar dochter Chelsea weten allebei hoe het is om te worden aangevallen door de media.

De Amerikaanse politica vertelt dat haar moederlijke instinct naar boven kwam toen ze zag hoe Meghan werd behandeld door de media. Ze omschrijft Meghan als een wonderbaarlijke vrouw (wat ze ook is). Het is lastig om je zomaar voor te bereiden op de internationale spotlights, dus de aanvallen op Meghan zijn volgens Hillary nergens voor nodig.

De media

Hillary en Chelsea zijn het erover eens dat het voormalige werk van Meghan hetgeen was waar de media zich zo druk om maakte. Hiervoor werkte ze namelijk als actrice in Amerika, waar ze hard voor heeft gewerkt. Meghan heeft via haar eigen weg een plekje in de wereld gevonden. “If you go back and look at social media from the time that the engagement was announced, race was clearly an element in it,” zegt Hillary. Meghan werd verliefd. Harry ook op haar. Dat mag gevierd worden, maar helaas werd dit verstoord door de media.

Advies

Gelukkig heeft Hillary naast medeleven ook een advies voor Meghan. Het liefst zou ze haar een dikke knuffel willen geven.  Ze raadt Meghan aan vooral vol te houden en zich niks aan te trekken van al die bad guys in de media. En het belangrijkste: ze moet doen wat zij denkt dat goed is. Dat wat de hertog en hertogin meemaken is namelijk best pittig.

Meghan zelf liet in de documentaire Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis weten wat de impact van de media op haar was. And nobody deserves this. Wij staan in ieder geval volledig achter haar.

Bustle

Reageer op artikel:
Meghan Markle verdient veel beter volgens Hillary Clinton en wij zijn het helemaal met haar eens
Sluiten