Goals – in dit optrekje woont Meghan Markle nu met hubby Harry en baby Archie

“Started from the bottom now we here.” Eerlijk toegegeven: het voormalige optrekje van Meghan Markle is nou niet bepaald the bottom. Sterker nog, haar oude huis in Los Angelos stond te koop voor een slordige $1.8 miljoen toen ze bij haar prins Harry introk. Inmiddels leeft ze in een sprookje en wonen ze samen met baby Archie op een prachtige plek.

Meghan Markle en prins Harry woonden sinds november 2017 in Nottingham Cottage, onderdeel van Kensington Palace. Het huis – naja, kasteel – waar ze inmiddels wonen werd toen nog verbouwd.

Het optrekje van Meghan Markle en prins Harry

De verhuizing van Meghan en Harry was al lange tijd bekend. De hertog en hertogin van Sussex zouden zich liever buiten het leven van het koninklijk paleis willen begeven. In alle rust hun gezinnetje stichten en wat minder in de schijnwerpers staan. Inmiddels is de onwijs schattige baby Archie geboren en zijn ze verhuisd naar Frogmore Cottage.

Frogmore Cottage

Het complete gezin woont nu in Frogmore Cottage, dat staat op hetzelfde terrein als Frogmore House. Die plek kun je kennen van de bruiloft van de twee. De receptie vond hier namelijk plaats. Onder andere dit prachtige plaatje van hun huwelijksreceptie werd bij Frogmore House gemaakt.

Ze hoeven zich in ieder geval niet te vervelen in hun nieuwe huis want het optrekje telt maar liefst tien (10!!!) slaapkamers. Het huis is volledig ingericht naar de wensen van het koninklijke koppel.

Foto’s van het optrekje

Heel veel foto’s van Frogmore Cottage zijn er niet en dat is ook begrijpelijk. de hertog en hertogin willen in alle rust kunnen genieten van het gezinsleven met baby Archie.

Reageer op artikel:
Goals – in dit optrekje woont Meghan Markle nu met hubby Harry en baby Archie
Sluiten