Meghan Markle’s oude huis in Los Angeles staat te koop voor $1.8 miljoen

Voordat Meghan Markle zichzelf Duchess Of Sussex mocht noemen, woonde ze in een prachtig huurhuis in Los Angeles. Momenteel staat dat huis voor het enorme bedrag van $1.8 miljoen te koop.

In de tijd dat Meghan Markle nog getrouwd was met Trevor Engelson, huurde ze verschillende huizen in Los Angeles, waaronder het huis dat nu voor $1.8 miljoen te koop staat. Het huis van 2.262 vierkante meter is twee verdiepingen hoog en heeft vier slaapkamers, een keuken met marmeren aanrecht, hardhouten vloeren en een garage voor twee auto’s. Hier vind je foto’s van de prachtige, lichte woning.

Mike Sington on Twitter

Well, she doesn’t need it anymore! Meghan Markle’s Los Angeles home goes up for sale for $1.8 million. Here’s a look:

Op zoek naar een woning in Californië

Meghan en haar ex Trevor Engelson huurden het huis in Los Angeles nadat Meghan haar rol in Suits kreeg, toen ze nog voornamelijk in Toronto woonde. Momenteel woont Meghan met Prins Harry en hun zoon Archie in Windsor in het Verenigd Koninkrijk. Wel zou het stel van plan zijn een tweede woning in Los Angeles te kopen. Een bron vertelde “ultimately, she is a California girl and can breathe easier there. Hollywood is in her DNA and I think it is where she has always wanted to keep a solid footing.” Daar komt bij dat Meghans moeder nog in Californië woont, wat het een logische keuze maakt om er nog een huis te kopen.

Dit vind je ook interessant:
Meghan Markle gaat schrijven en poseren voor het septembernummer van de Britse Vogue

Vanity Fair

Reageer op artikel:
Meghan Markle’s oude huis in Los Angeles staat te koop voor $1.8 miljoen
Sluiten