Meghan Markle is nu een week overtijd en wordt mogelijk ingeleid in het ziekenhuis

Het einde van Meghans zwangerschap is al een tijdje in zicht. Meghan Markle was tussen eind april en begin mei uitgerekend en een week later is er nog steeds geen babynieuws. Velen wachten in spanning op de royal baby, want het kan nu ieder moment gebeuren. Nu Meghan overtijd is, meldt Daily Mail dat de Duchess of Sussex mogelijk ingeleid wordt in het ziekenhuis.

Of Meghan nu wel of niet bevallen is, daar valt nog over te twisten. Velen denken namelijk dat Meghan al is bevallen, maar het heugelijke nieuws nog even voor zich houdt. Dat is niet gek, want een aantal dingen wijzen er namelijk op dat de royal baby al geboren is. Meer daarover lees je hier.

Meghan Markle wordt mogelijk ingeleid in het ziekenhuis

Mocht Meghan dus nog niet bevallen zijn, dan gaat dat komende dagen wel gebeuren. Meghan is namelijk meer dan een week overtijd en dat betekent dat zij waarschijnlijk ingeleid moet worden. Meestal gebeurt dit niet zo snel, maar bij vrouwen boven de 36 ligt het risico bij bevalling hoger en daarom moeten ze kiezen voor inleiding.

Tijdens een inleiding wekken dokters de weeën op waardoor de bevalling noodgedwongen plaatsvindt. De hertogin was van plan om thuis in Frogmore Cottage te bevallen, maar als de geruchten kloppen gaat dat nu niet meer door. De bevalling verplaatst zich naar het Frimley Park ziekenhuis, waar de baby ter wereld gaat komen. Volgens bronnen is Meghan nu nog thuis met familie en Prins Harry aan haar zijde.

Gorgeous 🎀💕 @meghanmarkle_official

8,863 Likes, 99 Comments – Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Instagram: “Gorgeous 🎀💕 @meghanmarkle_official”

Meghan’s zwangerschap in een notendop

In oktober kregen we het heuglijke nieuws te horen en sindsdien is de zwangerschap van Meghan Markle hot topic. Er werd flink in de rondte gespeculeerd over de naam en het geslacht van de royal baby. Na flink wat onderzoek zijn we met z’n allen tot de conclusie gekomen dat de namen Albert en Victoria de meeste kans maken. Ook onthulde Meghan’s vriendin Serena Williams mogelijk per ongeluk het geslacht van de baby, namelijk een meisje. En dat betekent dat er een ‘Lady of Mountbatten-Windsor’ op komst is.

Negen maanden, twee babyshowers en vijf ton aan zwangerschapskleding verder is Meghan meer dan klaar voor de bevalling. Wij kunnen niet wachten op het nieuws en hebben stiekem het beschuit met roze muisjes al klaargezet.

Daily Mail UK

Reageer op artikel:
Meghan Markle is nu een week overtijd en wordt mogelijk ingeleid in het ziekenhuis
Sluiten