Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 7 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh no – De vriendschap tussen Meghan Markle en bestie Jessica Mulroney lijkt voorbij

Dat relaties veranderen wanneer je allebei een andere kant op gaat, is nothing new. Laat staan als je trouwt met een prins, à la Meghan Markle. Want waar Meghan Markle en styliste Jessica Mulroney eerst onafscheidelijk waren – sterker nog, de kids van Jessica waren de page boys (een soort bruidskindjes) tijdens de royal wedding – lijkt er nu een einde te komen aan deze vriendschap.

De vriendschap tussen de twee schijnt erg veel te zijn veranderd en het contact wordt steeds minder. We praten je bij.

Vriendschap Meghan Markle en Jessica Mulroney

Tijdens het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry in 2018 leek er nog niks aan de hand. Styliste én beste vriendin Jessica Mulroney was aanwezig én haar zoons waren de page boys. Toch lijkt hun vriendschap nu voorbij.

Onlangs vond iets plaats wat weleens de oorzaak zou kunnen zijn. Jessica kwam namelijk onder vuur te liggen toen ze zich neit openlijk wilde uitspreken tegen racisme. Dat viel bij Meghan Markle in het verkeerde keelgat. Volgens een insider was ze not amused en vond ze de manier waarop haar bestie gehandeld heeft hartverscheurend. Sterker nog, een bron vertelde US Weekly dat Meghan hun vriendschap als verleden tijd beschouwde. Auch

Instagrampost

De geruchten gingen alleen maar verder toen Jessica eind augustus een foto plaatste van Meghan tijdens haar bruiloft. Op de foto was Meghan Markle te zien met Jessica’s zoontjes. Op zich niks mis mee, ware het niet dat de foto heel snel weer verwijderd werd.

Je begrijpt, media dacht al gauw dat Meghan haar voormalige beste vriendin zou hebben gevraagd om de foto te verwijderen. Meghan zou niet willen worden geassocieerd met Jessica, die destijds onder vuur lag. Al kan het natuurlijk ook zo zijn dat Jessica zich had bedacht en de foto zelf verwijderde. Maar dat klinkt dan weer minder juicy.

Meer over Meghan Markle

 • OMG – Prins Harry en Meghan sloten een mega deal met Netflix
 • Dit wimperserum is de holy grail van veel celebrities, waaronder Meghan Markle
 • Oh shit – De buren van Meghan en Prins Harry in Montecito zijn super geïrriteerd
 • Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

  Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

  Reageer op artikel:
  Oh no – De vriendschap tussen Meghan Markle en bestie Jessica Mulroney lijkt voorbij
  Sluiten