Meghan Markle draagt een super betaalbare zwangerschapsjurk van ASOS

Meghan Markle bewijst nog maar eens dat ook als je zwanger bent je outfit on point kan zijn én betaalbaar. De prinses is samen met hubby Harry in Nieuw-Zeeland voor hun royal tour en is daar gespot in een zwangerschapsjurk van ASOS die voor een prikkie op de webshop staat.

Als je denkt dat prinsessen alleen maar dure designerkleding dragen, heb je het mis. Regelmatig spotten we Meghan in mooie items die wij zelf ook kunnen betalen. Er zit alleen één klein nadeel aan, de items die Meghan draagt zijn altijd binnen mum van tijd uitverkocht dus je moet wel snel zijn.

Het jurkje van Meghan

Meghan en Harry zijn voor hun eigen royal tour in Nieuw-Zeeland en bezochten daar de National War Memorial. Daar droeg de prinses een stijlvolle zwarte zwangerschapsjurk van ASOS. Het jurkje kost €52,99, maar is helaas uitverkocht op dit moment. Hopelijk komt de jurk snel weer op voorraad, anders zul je het moeten doen met lookalike jurkjes.

Getty Images
Getty Images

De jas die Meghan draagt is in tegendeel tot het jurkje een stuk duurder. Het is een model van ontwerper Karen Walker en dit exemplaar kost €486,99. Je raadt het natuurlijk al, óók uitverkocht.

Speech van Meghan Markle

Meghan is niet alleen maar goed in het dragen van mooie jurkjes en lintjes knippen, dat bewijst ze nog maar eens met deze speech waarin ze haar steun uitspreekt voor Nieuw-Zeeland waar vrouwen al 125 jaar stemrecht hebben. Serieus, wat kan deze vrouw niet?!

Wil jij er ook bijlopen als een prinses? Deze schoenen van Meghan Markle zijn een hit én mega betaalbaar:

Meghan Markle draagt witte schoenen die we nog kunnen betalen ook

Pretty 52

Reageer op artikel:
Meghan Markle draagt een super betaalbare zwangerschapsjurk van ASOS
Sluiten