De prachtigste jurken die Meghan Markle ooit droeg

Meghan Markle kan als hertogin van Sussex niet alles dragen wat ze wil. Met gescheurde spijkerbroeken en doorzichtige topjes die jij vast en zeker in je kast hebt hangen komt zij niet weg. In een lange jurk of rok kan je haar daarentegen uittekenen. Dit zijn de mooiste jurken die ze droeg.

Meghan Markle

Meghan Markle knows what’s up en laat zien dat lange jurken en rokken dragen niet hoeft te betekenen dat je outfit saai of ouderlijk is. Meghan Markle zorgt te allen tijde dat ze er representatief uitziet, maar óók gewoon fashionable. Een beetje zoals in Suits, maar dan anders. Deze jurken van haar wil je vast ook in je kast hangen. Of je het kan betalen is dan weer een tweede, want goedkoop zijn de (meeste) jurken niet.

De jurken

Meghan heeft alle kleuren en vormen jurken in haar kast hangen, de één nog mooier dan de ander.

meghan markle jurken
meghan markle jurken
meghan markle jurken
meghan markle jurken

De Duchess of Sussex heeft het niet altijd even makkelijk. Mensen luisteren oplettend naar elk woord dat uit haar mond komt en volgen kritisch elke stap die ze zet. Het woord privacy kent ze niet en daar moet je maar tegen kunnen. Weten we nog die ene keer dat Meghan per ongeluk het kaartje aan haar jurk liet zitten? Hoewel we die fout allemaal weleens maken, is het voor Meghan blijkbaar totaal not done om menselijk te zijn.

Waar veel mensen het ook niet mee eens zijn als het aankomt op kleding? Dat Meghan Markle af en toe het protocol breekt door bepaalde dingen juist wel of niet te dragen. Ze hoort het misschien officieel niet te dragen als ‘de vrouw van’ een koninklijk persoon, maar stiekem vinden we het best leuk dat ze er af en toe met de pet naar gooit.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Die royal wedding kostte waarschijnlijk meer dan jij ooit zult verdienen:

Zit je klaar? Zoveel kostte de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Reageer op artikel:
De prachtigste jurken die Meghan Markle ooit droeg
Sluiten