Lobke Killaars
Lobke Killaars Fashion 7 sep 2018

Zara verkoopt een blazer die sprekend lijkt op Meghans outje

Tijdens de ‘Trooping The Colour’ ceremonie in juni droeg Meghan Markle een perzikkleurige jurk. Eén probleem voor alle liefhebbers van het jurkje: je hebt hoogst waarschijnlijk niet het budget om deze te betalen. Gelukkig is daar Zara to the rescue, want of het nou bewust is gedaan of niet: deze blazer lijkt verdacht veel op het perzik kledingstuk.

Meghan Markle’s jurkje voor minder

Altijd al twins willen zijn met Meghan? Dan ben je bij Zara aan het juiste adres. De budget variant op het jurkje van Meghan Markle mag dan geen jurkje zijn, maar de blazer variant komt qua resemblance wel dicht in de buurt.

De prijs

In tegenstelling tot de dure designerjurk van Meghan trekt de blazer niet je hele portemonnee leeg. De blazer kost €59,95, wat een normale prijs is voor een Zara item. Iets beter te doen dan die duizenden euro’s die je anders kwijt bent.

Al benieuwd geworden? Dit is dus de jurk die Meghan droeg:

Meghan Markle jurkje Zara

En zo ziet de Zara variant eruit:

Meghan Markle jurkje Zara

Het model van de blazer, de bovenkant en de knopen komen overheen met het jurkje. De lengte van de mouwen, het aantal knopen en de kleur verschillen wel.

De blazer ziet er net zo chique uit. In Zara’s webshop wordt hij gecombineerd met een lange, wijde spijkerbroek en platte sandalen. Leuk voor ‘een normaal persoon’, maar voor de complete Meghan Markle look moet je die tenen echt even bedekken en die broek laten voor wat het is. Anders ben je helaas niet #royalproof.

Boy bye, Meghan Markle heeft haar vaders nummer geblokkeerd

Metro

Reageer op artikel:
Zara verkoopt een blazer die sprekend lijkt op Meghans outje
Sluiten