Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 24 sep 2018

Dit is dus hoe Meghan Markle en Kate Middleton aan hun kleding komen

Of je nou van het Britse koningshuis houdt of niet, een ding is zeker: je vergapen aan de bijzondere outfits van Meghan Markle en Kate Middleton verveelt nooit. Maar wie betaalt hun kleding eigenlijk?

Hoe chill zou het zijn als je voor iedere gelegenheid een andere look aangemeten zou krijgen? Voor een date, voor een avondje stappen of voor een casual weekendje weg… wij tekenen ervoor.

De kledingkast van Meghan Markle

Je eerste gok is wellicht dat alles betaald wordt met belastingcenten. Goeie poging, maar dus niet waar. Voordat Meghan met Harry trouwde, moest ze ALLES zelf betalen. Nu verdiende ze natuurlijk bakken met geld door haar rol als Rachel in ‘Suits’, maar toch.

Er gaan zelfs geruchten de ronde dat Meghan Markle haar prachtige trouwjurk van haar eigen geld heeft gekocht. En dat is wel even een klein rondje van applaus waard, want de jurk van Givenchy kostte naar verluidt meer dan 100.000 dollar.

De looks van Kate Middleton

Voor Kate Middleton geldt precies hetzelfde als voor haar schoonzus Meghan. Ook voordat Kate in het huwelijksbootje stapte met William, moest zij gewoon haar eigen kleding kopen. Wel zou Charles haar destijds financieel hebben bijgestaan.

De trouwjurk van Kate Middleton zou volgens bronnen betaald zijn door haar familie. Ze trouwde in een indrukwekkende jurk van Alexander McQueen, ontworpen door  Sarah Burton. Deze jurk ging over de toonbank voor 400.000 (!!!) dollar, dus we vinden het niet gek dat Kate de hulp van haar familie inschakelde.

The Duchy of Cornwall

Nu de twee dames beiden officieel bij de familie horen, hoeven ze nooit meer hun portemonnee te trekken. Ze hebben toegang gekregen tot Duchy Of Cornwall. Dit is een in 1337 opgericht familiefonds, dat gespekt wordt door het bezit van grond, rente en investeringen.

Per jaar krijgen William en Harry zo’n 6,5 miljoen dollar, waarmee ze aan al hun koninklijke verplichtingen kunnen voldoen. Alle publieke activiteiten vallen daaronder, maar er moeten ook kantoorkosten van betaald worden.

Er mooi uitzien is een groot onderdeel van prinses-zijn, en dus mogen de outfits van Kate en Meghan met dit geld betaald worden. Imagine dat je gewoon geld krijgt om te shoppen. Veel beter dan dat gaat het niet worden, toch?

Mysterie opgelost: dit is waarom Meghan Markle haar handen in haar zakken stopt

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is dus hoe Meghan Markle en Kate Middleton aan hun kleding komen
Sluiten