Doei salaris – Meghan Markle lanceert een eigen kledinglijn

Meghan Markle is niet te stoppen. Nadat ze gasthoofdredacteur was voor de septembereditie van de Britse Vogue heeft de hertogin alweer een nieuwe uitdaging gevonden. De Duchess of Sussex is namelijk bezig met het opzetten van een eigen kledinglijn.

De kledinglijn van Meghan Markle wordt gecreëerd om het goede doel Smart Works te steunen. Dit is alles wat we erover weten.

Meghan Markle’s kledinglijn

De septembereditie van de Britse Vogue ligt nog niet eens in de winkels en Meghan stort zichzelf alweer in een nieuw project. Ze ontwerpt op dit moment een kledingcollectie voor Smart Works, een goed doel dat werkloze en kansarme vrouwen weer aan een baan helpt.

Volgens royal reporter Omid Scobie heeft Meghan wel om een beetje hulp gevraagd. Zo zou ze samen met merken M&S, Jigsaw en John Lewis én haar vriendin Misha Nonoo werken aan de collectie werkkleding. Omid postte op Twitter het volgende: “The collection, launching later this year, will sell on a one-for-one basis. “For each item purchased by a customer, one is donated to charity,” Meghan writes in @BritishVogue. “Not only does this allow us to be part of each other’s story, it reminds us we are in it together.”

Meghan is al onderdeel van het goede doel en heeft het hoofdkantoor van Smart Works al vaker dit jaar bezocht. Hier deelde ze haar persoonlijke tips met werkloze vrouwen. Volgens het goede doel hebben ze 50% meer vrouwen dan voorheen hebben kunnen helpen sinds Meghan het goede doel steunt.

Over de inhoud van de collectie is nog niks bekend, maar het mag duidelijk zijn dat het binnen no-time uitverkoopt. Tijd om wat geld te sparen nu het nog kan dus.

Marie Claire

Reageer op artikel:
Doei salaris – Meghan Markle lanceert een eigen kledinglijn
Sluiten