Meghan Markle mag geen knoflook meer eten en dit is de reden

Er zijn heel wat regels voor Meghan Markle nu ze de Duchess of Sussex is. Die regels gaan best ver. Zo zijn er namelijk zat dingen die Meghan niet mag eten, waaronder het godsgeschenk knoflook. Helaas, dat staat niet meer op het menu.

Wat Meghan Markle niet mag eten

Meghan Markle volgt sinds ze is getrouwd met prins Harry heel wat heftige regels. Zo mag Meghan bepaalde kledingstukken niet meer dragen en zijn er ook genoeg regels als het aankomt op het menu van het royal koppel.

Zo zijn de tijden dat Meghan en Harry konden genieten van een diner met lekker veel knoflook officieel voorbij. Dat ingrediënt is verboden door Queen Elizabeth omdat ze hier een hekel aan heeft. Een paar goede tenen knoflook mogen in geen enkel diner van de royal family verwerkt zijn. Da’s zuur voor haar want Meghan heeft gezegd dat ze enorm veel van eten met knoflook houdt (wie niet?).

De reden

Maar waarom Meghan geen knoflook mag eten, is eigenlijk best logisch. Genieten van een groot bord pasta met knoflook voordat je aanwezig moet zijn bij een evenement, is nou niet bepaald bevordelijk voor je adem. En als er iets is waar je geen zin in hebt als je de vrouw van prins Harry bent, dan is het wel stinken uit je mond.

Maar gelukkig mag Meghan thuis wel genieten van knoflook zolang er geen evenement op de planning staat die dag. Dat scheelt dan weer.

Dit mag Meghan Markle nog meer niet eten

Op de lijst van verboden etenswaren voor Meghan en Harry staat nog meer. Royal chef Darren McGrady vertelt aan Express: “We can never serve anything with garlic or too much onions. The Queen would never have garlic on the menu.”

Naast uien mag Meghan ook nooit schelpdieren eten. Dat is niet omdat Queen Elizabeth er niet van houdt, maar omdat het risico op voedselvergiftiging bij het eten van schepdiertjes veel te groot is. Zeker op reis zijn schelpdieren een no-go voor het dieet van Meghan. Ons lijkt het best lastig om met zoveel dingen rekening te moeten houden, maar je moet er wat voor over hebben om de vrouw van Harry te zijn natuurlijk.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit is wat Meghan Markle eet op een dag

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Express

Reageer op artikel:
Meghan Markle mag geen knoflook meer eten en dit is de reden
Sluiten