Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 18 dec 2018

De moeder van Meghan Markle mag geen Kerst vieren bij de royals

De feestdagen staan voor de deur en dan willen we het liefst samenzijn met alle mensen van wie we houden, toch? Helaas zit dat er dit jaar niet in voor Meghan Markle. Moeder Doria is namelijk niet welkom om bij de royals Kerst te vieren dit jaar.

Meghan Markle’s kerstviering

We vragen ons wel eens af hoe de koninklijke familie Kerst viert en daar hebben we nu antwoord op gekregen. Meghan Markle’s leven heeft afgelopen jaar een paar nogal intense wendingen gekregen. Nu ze de Duchess of Sussex is, zijn er aardig wat regels en tradities waar ze naar moet leven, ook tijdens de feestdagen. Waar Meghan andere jaren misschien gezellig Kerst vierde met haar vrienden en familie, is dat dit jaar niet het geval.

Doria is niet welkom

Er waren geruchten dat de moeder van Meghan, Doria Ragland, uitgenodigd zou zijn bij de koninklijke familie om dit jaar samen Kerst te vieren. Toch gaat dat feest niet meer door, want People laat weten dat ze niet welkom is bij de kerstviering van de royals.

Niet omdat ze niet welkom is, maar vanwege een traditie van de koningin. Het is namelijk niet toegestaan voor gasten die niet koninklijk zijn om samen met hen Kerst te vieren.

Alleen met de royals

De kerstviering van prins Harry en Meghan is dit jaar samen met William, Kate, de Queen en de andere leden van de koninklijke familie en daar mogen geen ‘buitenstaanders’ bij. Jammer, maar helaas. Vorig jaar werd er wel een uitzondering gemaakt voor Meghan. Toen zat zij gewoon gezellig aan tafel ondanks dat ze nog niet met Harry getrouwd was.

Wat Meghans moeder Doria nu wél gaat doen tijdens Kerst, is nog niet duidelijk. We kunnen ons wel voorstellen dat ze graag samen met haar dochter de feestdagen had doorgebracht en dit zal niet makkelijk voor haar zijn.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De vader van Meghan Markle wil dat koningin Elizabeth bemiddelt in de ruzie

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De moeder van Meghan Markle mag geen Kerst vieren bij de royals
Sluiten