Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 11 okt 2018

Wij weten zeker dat Meghan Markle niet zwanger is en dat heeft een reden

Heel de wereld wacht gespannen af op de aankondiging van Meghan Markle en Harry dat ze een kindje verwachten, maar zo ver is het nog niet. Na de geboorte van George, Charlotte en Louis kunnen we natuurlijk niet meer wachten op nog meer schattige royals en dat is dus ook de reden zijn dat er zo veel over wordt gespeculeerd.

Meghan Markle is niet zwanger

Eerlijk is eerlijk, wij kunnen ook niet wachten. Sinds het huwelijk van Meghan Markle en Harry wordt er regelmatig gesproken over een zwangerschap, maar wij weten zeker dat Meghan nog geen baby verwacht.

Zodra Meghan Markle in een wat weider jurkje verschijnt staan alle roddelblaadjes volgekalkt met het nieuws dat ze zwanger is. Jammer, maar helaas zullen we nog even moeten wachten want er zijn twee dingen waardoor we zeker weten dat ze nu niet zwanger is.

Ten eerste ontbreekt het aan officiële berichtgeving en daar hecht Kensington Palace nou juist zo veel waarde aan. Net als bij de drie zwangerschappen van Kate Middleton is het dus wachten op de officiële bekendmaking. Zodra Meghan zwanger is (en alles natuurlijk goed is) kun je er vanuit gaan dat dit met ons wordt gedeeld.

Ze gaat op reis

Daarnaast is er nog een reden waardoor we zeker weten dat Meghan nog niet zwanger is. Ze reist binnenkort naar Fiji en Tonga en deze gebieden worden afgeraden voor zwangere vrouwen vanwege het Zika-virus. Wij kunnen ons dus echt niet voorstellen dat Meghan zwanger naar die plek zou reizen.

Meghan en Harry willen kinderen

We weten wel zeker dat Meghan en Harry kinderen willen want daar hebben ze zich beiden al over uitgesproken: “Not yet, no, but I think eventually, one step at a time, and we’ll start a family in the near future.” Wij wachten dus geduldig af.

Inmiddels heeft Kensington Palace in een officieel statement op Twitter laten weten dat Meghan Markle zwanger is.

Hoera! Meghan Markle is zwanger

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wij weten zeker dat Meghan Markle niet zwanger is en dat heeft een reden
Sluiten