Oh no – ook de laatste rechterhand van Meghan Markle heeft ontslag genomen

Het gaat niet helemaal lekker in het Britse koninklijke paleis. In minder dan een jaartje tijd hebben verschillende personeelsleden van de royals ontslag genomen. Nu neemt ook de laatste rechterhand van Meghan Markle ontslag. Wat is er toch aan de hand daar?

Meghan Markle’s personeel neemt ontslag

Zo ongeveer alle belangrijke persoonlijke assistenten van prins Harry en Meghan Markle hebben afgelopen jaar ontslag genomen. Op z’n zachtst gezegd is dat nogal vreemd. Verschillende bronnen hebben aangegeven dat het een ware stormloop richting de uitgang is. Dat blijkt wel, aangezien nu ook de laatst overgebleven privésecretaris ontslag heeft genomen.

Waarom neemt het personeel van het koninklijke echtpaar massaal ontslag? Er is geen duidelijke reden voor, maar het is wel gek. Zo hebben assistente Melissa Touabti en privésecretaris Samantha Cohen afgelopen jaar ontslag genomen en vertrok ook de rechterhand van prins Harry, Edward Lane Fox, na vijftien jaar.

Meer personeel verlaat het koninklijke paleis

Nu neemt dus ook de laatst overgebleven privésecretaris, Amy Pickerill, ontslag. Tegen het einde van volgende maand zal Amy Meghan Markle en prins Harry verlaten. Dat is precies de periode waarin de Duchess of Sussex en de prins hun intrek nemen in Frogmore Cottage. Toch is dat iets waar Amy volgens bronnen nog wel bij wil helpen.

De reden van het ontslag

De Daily Mail bevestigt dat Amy inderdaad haar ontslag heeft ingediend. Een bron vertelt: “I’ve no doubt they will continue to speak and Amy will continue to support Meghan. Their relationship is really strong.” Volgens deze bron zou het vertrek van Amy dus niks te maken hebben met een vervelende sfeer in Buckingham Palace.

De hertogin van Sussex is dan ook erg verdrietig dat Amy vertrekt. De privésecretaris heeft Meghan namelijk geïntroduceerd aan de koninklijke wereld, ze organiseerde haar agenda en ze bedacht veel evenementen voor goede doelen.

Amy verlaat dus het koninklijke huis, maar ze blijft nog wel werken tot Meghans bevalling van de royal baby. Tot die tijd staat er dus waarschijnlijk een vacature open bij de Sussex’jes.

Meer lezen over Meghan Markle? Dat kan hier.

Wedden dat jij deze 11 feitjes over Meghan Markle nog niet wist?

HlnDaily Mail

Reageer op artikel:
Oh no – ook de laatste rechterhand van Meghan Markle heeft ontslag genomen
Sluiten