Alles wat je wilt weten over Meghan Markle’s ouders

Meghan Markle is meer dan hot. De hertogin van Sussex die bekend is geworden met de serie Suits, krijgt de afgelopen maanden nogal wat aandacht van de media. Een groot aandeel daarin is haar vader. Dit is wat je allemaal wilt weten over de ouders van Meghan Markle.

Meghan Markle familie

De nieuwe schoonfamilie van prins Harry is niet het doorsnee Amerikaanse gezin. Meghan Markle’s ouders, vooral haar vader, is de laatste tijd redelijk vaak in het nieuws geweest. Hij praat maar al te graag met de pers over zijn dochter. Voornamelijk negatief. Haar moeder is iets minder in de spotlight en was ook aanwezig bij de Royal Wedding. Toen Meghan zes jaar was, gingen haar ouders scheiden.

De moeder van Meghan

De ouders van Meghan zijn bescheiden. De moeder van Meghan, Doria Radlan, is 61 jaar en heeft een enorm vrije geest. Ze is een yoga-instructrice en op latere leeftijd behaalde ze ook haar diploma als sociaal werkster, hoe tof?! Meghan is Doria’s enige kind en ze is dan ook enorm trots. De bijnaam die ze heeft voor Meghan is ‘flower’.

Meghan heeft het volgende over haar gezegd: “Dreadlocks. Nose ring. Yoga instructor. Social worker. Free spirit. Lover of potato chips & lemon tarts. And if the DJ cues Al Green’s soul classic “Call Me,” just forget it. She will swivel her hips into the sweetest little dance you’ve ever seen, swaying her head and snapping her fingers to the beat like she’s been dancing since the womb. And you will smile. You won’t be able to help it. You will look at her and you will feel joy. I’m talking about my mom.”

De vader van Meghan

Haar vader is van Ierse afkomst en is 73 jaar. Hij is vroeger werkzaam geweest bij de televisie en werkte hier aan de series ‘Married with Children’ en ‘General Hospital’. Hij ontving een Emmy Award in 2011 vanwege zijn bijdrage aan ‘General Hospital’. Hij woont op dit moment in Mexico.

Haar vader heeft in een interview het volgende gezegd over zijn dochter: “I see it in her eyes, I see it in her face and I see it in her smile. I’ve seen her smile for years. I know her smile. I don’t like the one I’m seeing now. This one isn’t even a stage smile–this is a pained smile.”

Thomas is niet bij de bruiloft geweest en is geen fan van koninklijke familie. De twee hebben geen contact meer en hij is bang zijn dochter niet meer te spreken voordat hij overlijdt.

De halfzus

Naast de ouders van Meghan Markle, is er ook nog een halfzus waar we het even over moeten hebben. Samantha Grant, 53 jaar, zegt dat ze Meghan zo’n twaalf jaar heeft opgevoed toen ze samen in Los Angeles woonden. De twee groeiden uit elkaar en hebben amper nog contact.

Samantha heeft er, net zoals haar vader, nogal een handje van om Meghan zwart te maken bij de pers. Toen de relatie met prins Harry bekend gemaakt werd, noemde Samantha haar narcistisch, egoïstisch en oppervlakkig.

De halfbroer

Daarnaast heeft Meghan ook nog een halfbroer. Uit het eerste huwelijk van haar vader, met Roselyn Loveless, is Thomas Markle jr. geboren. Om te zeggen dat hij rebels is, is nogal een understatement. Afgelopen januari werd hij opgepakt omdat hij iemand een geweer tegen het hoofd had gehouden. Echter heeft hij nog nooit een slecht woord over Meghan gezegd, wat dan wel weer aardig is.

Krijg je ook geen genoeg van Meghan Markle? Dan vind je dit ook interessant.

Wow, de vader van Meghan Markle blijft ontzettend negatief in interview van maar liefst 9 (!) uur

Town and Country Magazine

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alles wat je wilt weten over Meghan Markle’s ouders
Sluiten