Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 3 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze outfits droeg Meghan Markle voordat ze prins Harry ontmoette

We kennen Meghan Markle als stijlicoon, ze werd zelfs uitgeroepen tot grootste influencer van 2019 door haar prachtige outfits. Inmiddels zijn Harry en Meghan afgetreden van hun troon in het Britse koningshuis en leiden ze een privéleven. Maar voordat ze een relatie kreeg met prins Harry had Meghan ook al een leven in de spotlights door haar rol in Suits.

Was ze destijds ook al een stijlicoon? Meghan droeg in ieder geval andere outfits voordat ze een rol kreeg binnen het Britse koningshuis.

Outfits van Meghan Markle

We kunnen niet ontkennen dat Meghan Markle er altijd beeldig uitziet en dat elke outfit haar prachtig staat. Of ze nu in high-end Erdem ontwerpen loopt of kiest voor low-key designers, Meghans stijl kent geen grenzen. Toch blikken we even terug naar 2010, voordat ze prins Harry ontmoette. Meghans kledingkast bestond toen vooral uit truien, jeans en co-ords, een beetje in de stijl van Kim Kardashian. Wij zetten de outfits van Meghan nog eens op een rijtje

1. Sporty

Back in the days bestonden Meghan haar accessoires vooral uit een pet en een katoenen tas. En natuurlijk de jeans niet te vergeten.

Getty Images

2. Roze en Louis Vuitton

Hoewel Meghan tegenwoordig vooral klassieke kleuren draagt, deinsde ze in het verleden niet terug voor een roze outfit met een Louis Vuitton Speedy.

Getty Images

3. Jeans en blazers

Terug in de tijd bestond Meghans stijl vooral uit bootleg jeans met basic blazers. Niet te vergeten: de parels om haar nek maakten haar outfit helemaal af.

Getty Images

4. Prints combineren

Ook was Meghan niet bang om een geruite broek met een gestreepte top te combineren. Ach ja, ze kan ook alles hebben.

Getty Images

5. Fashion week

Toch staan klassieke outfits haar het beste, zoals deze blauwe rok met een fluffy jas voor de fashionshow van Wes Gordon.

Getty Images

6. Co-ords

Meghans co-ord look zou ook prima gedragen kunnen worden door Kim Kardashian.

7. Korte pakken

Tijdens de ARTs 25th Anniversary liet Meghan nog even haar liefde voor korte pakken zien. Deze outfit is van Veronica Beard en Meghan heeft het wel meer dan één keer gedragen.

meghan markle outfits
Getty Images

8. Invictus Games

Tijdens de Invictus Games, waar Meghan prins Harry heeft ontmoet, droeg Meghan een bordeaux rode outfit. Deze kleur staat haar prachtig.

meghan markle outfit
Getty Images

Glamour Magazine

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze outfits droeg Meghan Markle voordat ze prins Harry ontmoette
Sluiten