Madame Tussauds plaatst Meghan Markle en Prince Harry in gekke posities

Wie weleens Madame Tussauds is binnengewandeld, weet dat sommige beelden eng veel lijken op echte personen. Madame Tussauds Berlin voegde een wel heel bijzonder koppel toe aan hun assortiment: niemand minder dan Meghan Markle en Prins Harry. In hun foute kersttruien en mét baby bump zijn de twee vanaf nu te bewonderen.

Meghan Markle en Prins Harry

15 oktober (dat is alweer twee maanden geleden, say what?) kondigde het Britse koningshuis aan dat Meghan toch echt wél zwanger was. Hoewel Meghan en Harry natuurlijk al enorm in de belangstelling stonden, groeide de interesse van mensen naar de twee (en dan vooral naar Meghan) alleen maar meer. Elke stap die Meghan zet wordt nauwkeurig bijgehouden, alle kleding die ze draagt wordt tot in de details geanalyseerd en ga maar door.

Madame Tussauds Berlin

Madame Tussauds Berlin besloot dat het tijd werd om wassen beelden te maken van het stel, maar dan niet de standaard wassen beelden die je verwacht. Hoewel Meghan meestal in jurken verschijnt op events, besloten ze om haar hier juist in een foute kersttrui af te beelden. Net zoals Prince Harry, die lachend in zijn blauwe kersttrui staat. Eerlijk is eerlijk: volgens mij is er weinig wat Meghan en Harry níét staat.

Dit zijn de wassen beelden, die op sommige foto’s wel in heel bijzondere posities zijn gezet en je wellicht komen achtervolgen in je nachtmerries.

meghan markle prince harry madame tussauds

Oké, dit is dus de normaalste foto. Man en vrouw side by side met Harry zijn hand liefkozend op Meghans buik.

meghan markle prince harry madame tussauds

En toen… ging Meghan dansen.

meghan markle prince harry madame tussauds

Zak, zak, zak, zak, zak, zak, zak…

meghan markle prince harry madame tussauds

Bij deze weten we het niet zeker: moet dit ook één of andere dansmove voorstellen?

Anyway, de makers zijn in ieder geval lekker creatief bezig geweest. Of de wassen beelden goed zijn gelukt, laten we aan jou over.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Zo ziet de échte Meghan Markle eruit met haar baby bump:

Deze 6 looks van Meghan Markle met babybump zijn waanzinnig mooi

Hello Giggles

Reageer op artikel:
Madame Tussauds plaatst Meghan Markle en Prince Harry in gekke posities
Sluiten