Prins Charles heeft een sassy bijnaam voor Meghan Markle maar het is wél schattig

Dat Meghan Markle uit een gespleten familie komt weten we, maar gelukkig is ze in een warm bad terecht gekomen bij haar hubby prins Harry. Vooral schoonvader Prins Charles is een enorme fan van Meghan en dat schuift hij niet onder stoelen of banken. Hij heeft zelfs een koosnaampje voor Meghan en wij smelten een beetje.

Als Prins Charles je een koosnaampje geeft zit je gebakken. De vader van Harry van Sussex schijnt ook een bijnaam te hebben voor zijn schoondochter Meghan en wij vinden dit eigenlijk wel heel erg lief.

Koosnaampje voor Meghan Markle

Meghan past perfect bij haar nieuwe koninklijke familie. We mean, kijk dit prachtige portret van de royals. Vooral met haar schoonvader Prins Charles schijnt de prinses een goede band te hebben. Hij begeleidde haar niet alleen naar het altaar (haar eigen vader kwam niet), nu blijkt ook dat hij een onwijs schattig en apart koosnaampje voor Meghan heeft.

Daily Mail schreef een artikel over het koosnaampje van prins Charles voor zijn schoondochter, hij zou haar namelijk ‘Tungsten’ noemen. Dat klinkt misschien een beetje random maar de naam heeft absoluut een diepere betekenis.

Tungsten

Tungsten (in het Nederlands ‘wolfraam’) is een sterke metaalsoort en dat verwijst naar de sterke persoonlijkheid van Meghan Markle. Een bron verklaarde daarover het volgende aan Daily Mail: ‘Prince Charles admires Meghan for her strength and the backbone she gives Harry, who needs a tungsten-type figure in his life as he can be a bit of a softy. It’s become a term of endearment.’

Eerlijk, wij vinden dit echt een hele schattige naam voor de Duchess of Sussex en de betekenis die erachter zit is natuurlijk al helemaal mooi. We zijn nu al benieuwd naar het bijnaampje voor de nieuwste royal die binnenkort wordt geboren.

Daily Mail

Reageer op artikel:
Prins Charles heeft een sassy bijnaam voor Meghan Markle maar het is wél schattig
Sluiten