Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 22 feb 2019

De hoofdrolspelers die Meghan Markle en prins Harry spelen in de nieuwe film zijn bekend

De wereld kan geen genoeg krijgen van Meghan Markle en prins Harry. Na de televisiefilm komt er nog een vervolgfilm over het royal echtpaar. De hoofdrolspelers die de Duchess of Sussex en Harry gaan spelen, zijn zojuist bekendgemaakt.

Film over Meghan Markle en Prins Harry

Het Amerikaanse netwerk Lifetime heeft laten weten wie de acteurs zijn die Meghan Markle en prins Harry gaan spelen in de nieuwe film. De vervolgfilm over het koninklijke echtpaar genaamd ‘Harry & Meghan: Becoming Royal’ is ergens dit voorjaar te zien op tv.

Het verhaal

Waar de tweede film precies over gaat, kunnen we natuurlijk wel raden. De tweede film zal gaan over het eerste jaar van het huwelijk van de hertog en hertogin van Sussex. Lifetime vertelt dat de film zal gaan over de onbekende leuke aspecten en de uitdagingen van het leven binnen de koninklijke familie.

Dat is nog niet alles. Lifetime vertelt ook het volgende over de film: “Beyond blending their families and cultures, Harry and Meghan’s core values are put to the test as they try to find the balance between honoring Royal tradition and staying true to their beliefs.”

De acteurs die Meghan en Harry spelen

Wie gaan Meghan en Harry spelen in de film? Dat zijn niet de acteurs die we in de eerste film over het royal koppel, A Royal Romance, hebben gezien.

Deze keer zullen actrice Tiffany Marie Smith en Charlie Field in de huid van de hertogin en en hertog van Sussex kruipen. De opnames zullen deze maand in Vancouver starten en we zijn super benieuwd hoe het eruit gaat zien. De reacties op het internet omtrent de casting van de twee hoofdrolspelers, is nogal negatief. Eerlijk is eerlijk, we snappen wel waarom.

Magali??Farewell Darling ?????? on Twitter

@enews https://t.co/VxWHxAMHM0

No Title

No Description

Tsahi….I love my skittles on Twitter

@enews https://t.co/K31b8BjNa0

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Meghan Markle’s babyshower kostte twee ton want waarom ook niet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De hoofdrolspelers die Meghan Markle en prins Harry spelen in de nieuwe film zijn bekend
Sluiten