Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 20 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Aww – Meghan Markle en prins Harry delen nieuwe foto’s van hun bruiloft

Gisteren waren Meghan Markle en prins Harry precies één jaar getrouwd. Thank god voor het PR-team van de Sussex’jes want zij delen een paar nieuwe behind the scenes foto’s van de bruiloft vorig jaar.

In de foto’s zien we een intens blije Harry en een prachtige Meghan. Daarnaast zien we mama Doria Ragland en het moment waarop de twee de huwelijkspapieren tekenen.

Bruiloft van Meghan Markle en prins Harry

Wat gaat de tijd toch snel hè jongens en meisjes? We weten nog heel goed dat we vorig jaar rond deze tijd allemaal in stilte naar de bruiloft van de Duchess en Duke of Sussex keken. Inmiddels is het alweer een jaar later en hebben de twee royal baby Archie op de wereld gezet. Het lijkt allemaal voor de wind te gaan voor de twee.

Foto’s van de royal wedding

Ter ere van de anniversary van Meghan en Harry, zijn er gisteren een paar nieuwe foto’s online gezet van de royal wedding en ze zijn prachtig.

We zien onder andere foto’s van Meghan met haar moeder Doria, Harry die even een privé-momentje heeft voor de ceremonie begint en Harry en Meghan die met hun bruidsmeisjes poseren. In de caption zeiden de twee: “Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful.”

Hoe de hertogin en hertog van Sussex deze bijzondere dag precies hebben gevierd weten we helaas niet. Maar aangezien er een kleine baby in huize Sussex is, zal het wel een low-key familiedagje zijn geweest.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Aww – Meghan Markle en prins Harry delen nieuwe foto’s van hun bruiloft
Sluiten