Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 30 aug 2019

Meghan Markle en prins Harry hebben weer een nieuwe nanny voor Archie aangenomen

Meghan Markle en prins Harry willen alleen maar het allerbeste voor baby Archie, dat blijkt maar weer. Het koninklijke echtpaar heeft nu alweer de derde nanny aangenomen voor de kleine. Derde keer is scheepsrecht want ze lijken eindelijk positief te zijn.

Meghan Markle en prins Harry

Royal baby Archie is alweer drie maanden oud (wat gaat de tijd snel hè) en het gaat hartstikke goed met hem. Een baby kost echter veel tijd, en dus is een nanny voor de royals essentieel. Maar wat blijkt? De Duchess en Duke of Sussex zijn best kritisch wanneer het aankomt op het aannemen van nanny’s.

The Duke and Duchess of Sussex on Instagram: “Wishing HRH The Duchess of Sussex a very Happy Birthday ? * ‘Happy Birthday to my amazing wife. Thank you for joining me on this…”

1.2m Likes, 33.4k Comments – The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Instagram: “Wishing HRH The Duchess of Sussex a very Happy Birthday ? * ‘Happy Birthday to my amazing wife….”

De derde nanny van Archie

Archie heeft namelijk nu al zijn derde nanny in slechts drie maanden, maar dit is waarschijnlijk een blijvertje. Volgens Entertainment Tonight is de nanny in juli aangenomen en is ze tot nu toe een “blessing”. Ze was zelfs gespot tijdens de vakantie van Meghan en Harry in Frankrijk. Grote kans dus dat ze ook op Archie gaat passen tijdens de royal tour in Afrika in oktober.

De Duchess en Duke hebben niet meteen na de geboorte van Archie een nanny aangenomen. In mei hebben ze alleen een beetje hulp gekregen van Meghans moeder Doria Ragland. Zij verbleef twee weken in Frogmore Cottage met haar dochter en schoonzoon om met Archie te zijn.

Aangezien Meghan in de herfst weer keihard aan het werk moet, is de kans groot dat het koninklijke echtpaar nog een paar andere hulpverleners aan gaat nemen. Iemand nog een bijbaantje nodig?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Popsugar

Reageer op artikel:
Meghan Markle en prins Harry hebben weer een nieuwe nanny voor Archie aangenomen
Sluiten