Dit is waarom Meghan Markle en prins Harry geen nanny inhuren

Er is weer een update voor alle mensen die zich enorm bezighouden met het leven van onze grote vrienden Meghan Markle en prins Harry. Het echtpaar laat namelijk weten dat ze geen nanny in zullen huren. Daarnaast komt de babykamer vol te hangen met ingewikkelde apparatuur om alles constant te checken.

Meghan Markle en prins Harry

We zijn niet de enigen die de zwangerschap van Meghan Markle op de voet volgen. De koninklijke baby groeit al hard en we kunnen niet wachten tot het lentekindje er is.

Meghan en Harry zijn op dit moment volop bezig met de voorbereidingen van hun nieuwe huis Frogmore Cottage. Daarbij moeten ze natuurlijk ook veel keuzes maken op gebied van de kleine en er zijn een paar nieuwe updates voor de fans van de royals.

Meghan en Harry willen geen nanny

Ten eerste lijkt het erop dat Meghan en Harry, in tegenstelling tot Kate Middleton en prins William, geen nanny zullen inhuren. In ieder geval nu nog niet. De reporter van Vanity Fair, Katie Nicholl, heeft met meerdere bronnen gesproken die allemaal het volgende zeggen: “they do not plan to hire a nanny or nurse initially, and will instead rely on the help of Meghan’s mother.”

Dat is natuurlijk ook logisch aangezien de moeder van Meghan, Doria Ragland, waarschijnlijk een eigen vleugel krijgt in het huis. Jep, een hele vleugel.

High tech babykamer

Daarnaast lijkt het erop dat de babykamer vol komt de staan met fancy gadgets. Zo zou er in de kamer camera’s, een stereo systeem en beveiligingsramen komen. Een bron zegt: “They are going all out with the refurbishment of the house, and as Harry loves his gadgets, it’s going to be very cool. They’ll be able to control everything from their smart phones.”

Geen ouderwets gedoe dus voor het koninklijke echtpaar en de baby.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Meghan Markle onthult wanneer ze is uitgerekend en wat ze weet over het geslacht

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit is waarom Meghan Markle en prins Harry geen nanny inhuren
Sluiten