Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 29 sep 2020

Het lijkt erop dat prins Harry en Meghan Markle een rol gaan spelen in hun eigen realityserie op Netflix

Ze deden afstand van hun koninklijke titels, verhuisden naar Californië, werkten met Disney en sloten een miljoenendeal met Netflix. Prins Harry en Meghan Markle timmeren aardig aan de weg zonder hun koninklijke titels. En het lijkt erop dat ze niet alleen een deal sloten met Netflix, maar ook een rol gaan spelen in hun eigen realityserie.

Volgens verschillende bronnen hebben Meghan Markle en prins Harry akkoord gegeven om een aantal maanden gefilmd te worden voor hun realityserie.

Meghan Markle en prins Harry werken met Netflix

De bronnen vertellen dat Harry en Meghan deel gaan uitmaken van hun Netflix-serie. Een bron vertelde aan The Sun dat Harry en Meghan zo een stukje van hun leven willen prijsgeven. “They want to give people a glimpse into their lives and see all the charity work they do,” vertelt de bron.

Hoewel er eerst alleen documentaires en series voor kinderen op het programma stonden in de miljoenendeal met Netflix, lijkt niets minder waar. Wie denkt dat we een legitieme vervanging hebben gevonden voor KUWTK heeft het mis, want de serie is “tasteful” en focust zich vooral op hun vrijwilligerswerk.

Realityserie

Het lijkt erop dat Netflix ze dan toch heeft overgehaald om zelf een rol te spelen in de serie. “They may have had all these lofty ideas about producing epics highlighting environmental causes and the poverty gap, but Netflix obviously want their pound of flesh,” vertelt de bron aan The Sun.

“Much of the docu-series will be about their philanthropy rather than what they get up to behind closed doors – but it will still be a fascinating insight and Meghan hopes viewers will get to see the real her,” vervolgt de bron. Hoewel wij niet kunnen wachten, is er – natuurlijk – ook kritiek. Harry en Meghan zouden namelijk voor hun privacy hun koninklijke titels hebben opgegeven. Al met al kunnen wij niet wachten tot we de serie mogen bingewatchen.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het lijkt erop dat prins Harry en Meghan Markle een rol gaan spelen in hun eigen realityserie op Netflix
Sluiten