Meghan Markle en prins Harry lanceren hun eigen podcast: Archewell Audio

Hoewel het misschien al even geleden lijkt, waren Meghan Markle en prins Harry vorig jaar rond deze tijd nog volwaardig lid van het Britse koningshuis. Nu, een jaar later, bevinden ze zich in de mediawereld en tekenen ze de ene deal na de andere. Netflix en Disney gingen al voor en nu is ook Spotify aan de beurt. Meghan en Harry komen namelijk met hun eigen podcast: Archewell Audio.

En de eerste aflevering van de podcast komt sneller dan je denkt.

Meghan Markle en prins Harry lanceren podcast

De trailer voor de nieuwe podcast is namelijk al verschenen op Spotify. De eerste aflevering van Archewell Audio wordt later deze maand verwacht. Aan de trailer te horen spreken Meghan Markle en prins Harry in een informele, intieme setting zoals het publiek hen nog niet eerder gehoord heeft.

Zo introduceren zij zichzelf duidelijk als “Harry” en “Meghan”, zonder koninklijke titels. Met de podcast wil het stel een community bouwen die gebaseerd is op gedeelde ervaringen, verhalen en waarden. Ook zal Archewell Audio later in december een speciale Holiday Special lanceren waarin ze verschillende verhalen delen. Volgens het stel is het doel van de podcast om verschillende stemmen en perspectieven te laten horen om daarin gemeenschappelijke ervaringen te vinden. “Because when that happens, change really is possible,” zegt prins Harry.

Archewell Audio

In een gezamenlijk statement laten Meghan Markle en prins Harry weten enthousiast te zijn over de podcast. “What we love about podcasting is that it reminds all of us to take a moment and to really listen, to connect to one another without distraction. With the challenges of 2020, there has never been a more important time to do so, because when we hear each other, and hear each other’s stories, we are reminded of how interconnected we all are.”

De naam van de podcast komt van het nieuwe productiebedrijf van Meghan en Harry, Archewell Audio. Daarnaast heet hun organisatie ook Archewell. Archewell is opgezet met de intentie om te focussen op het verbeteren van mentale gezondheid. Dit doen ze door een website, films, boeken en nu ook podcasts. De trailer van Archewell Audio beluister je hier.

Reageer op artikel:
Meghan Markle en prins Harry lanceren hun eigen podcast: Archewell Audio
Sluiten