De tv-vader van Meghan Markle was van plan om prins Harry een waarschuwing te geven

Je kunt je vast nog wel herinneren hoe jij reageerde toen je hoorde dat Meghan Markle een relatie kreeg met prins Harry. Huh? Niet waar? Ja, echt wel. De actrice gaf haar acteercarrière op en inmiddels woont ze samen met manlief en zoontje Archie in hun eigen kasteeltje.

Meghan Markle werd verliefd op een echte prins. Zelfs voor actrices lijkt dat alleen maar een sprookje. Haar tv-vader Wendell Pierce vertelt dat hij in eerste instantie echt niet kon geloven dat zijn Suits-dochter Meghan een relatie had met de Britse hoogheid Harry.

Meghan Markle en prins Harry

Toen de twee tortelduifjes verliefd werden acteerde Meghan nog in de serie Suits. In die serie werd de rol van haar vader gespeeld door Wendell Pierce. De acteur geloofde in eerste instantie niet dat Meghan écht een relatie had met prins Harry. Pas toen de Britse geheime dienst op de set verscheen, was hij ervan overtuigd vertelt hij in een interview met zender KTLA.

Wendell Pierce wilde Harry waarschuwen

Toen Harry op de set verscheen, was Wendell Pierce daar tot zijn grote verdriet niet bij. Hij had Meghan’s lover namelijk best wel graag een waarschuwing willen geven. Naar eigen zeggen het volgende: “Als je haar hart breekt, breek ik je kaak. Dat was ik echt van plan!”

Niet alleen wilde hij haar waarschuwen, Wendell vertelt ook dat de verlovingsring die Meghan op de set droeg altijd direct af moest. Pas zodra de opnames begonnen deed ze de ring om, en zodra de opnames klaar waren werd ervoor gezorgd dat de verlovingsring meteen werd afgedaan. Dit om te voorkomen dat ze in het echt met een verlovingsring om zou worden gespot. Je kunt je wel voorstellen hoe de wereld daarop zou reageren.

De tv-vader van Meghan

Natuurlijk moet je de waarschuwing met een korreltje zout nemen maar Meghan en haar tv-vader hebben echt wel een band. Toen Meghan wegging bij Suits vertelde Wendell dit tegen haar: “Ik weet dat je leven enorm gaat veranderen. Maar wat er ook gebeurt, ik zal altijd je liefhebbende nepvader zijn.”

Reageer op artikel:
De tv-vader van Meghan Markle was van plan om prins Harry een waarschuwing te geven
Sluiten