Benieuwd hoe Meghan Markle en prins Harry Thanksgiving vierden? Wij vertellen het je

Op donderdag 28 november was het Thanksgiving in Amerika en Canada. Niet alleen bij gezinnen in deze landen werd dit festijn gevierd. Ook Meghan Markle en prins Harry vierden dit feest samen met hun zoontje Archie en andere hechte familie.

Thanksgiving is een dag van geven en danken (en veel eten). Hoe zag de Thanksgiving van Meghan en Harry eruit?

Thanksgiving

Thanksgiving is een nationale feestdag in Amerika en Canada. Ook in steeds meer Europese landen (waaronder Nederland) wordt Thanksgiving gevierd. Op deze dag dank je voor alle goede dingen die wij hebben. Het feest wordt vaak met de hele familie gevierd. Eten speelt bij dit feest een hele grote rol (we like that). The National Thanksgiving Turkey is iets wat vaak gegeten wordt tijdens dit feest.

Thanksgiving van Meghan Markle en prins Harry

Ook de Duchess en Duke of Sussex vierden het feest dit jaar met hun familie. Dit deden ze echter niet thuis in Groot Brittanië, maar ergens anders. We wisten al dat de royals weg zouden zijn met feestdagen, maar dit breiden ze uit naar een break van Thanksgiving tot de kerst.

Het is niet helemaal duidelijk wie er bij de hechte familie hoort. Omdat ze kerst vieren met de moeder van Meghan, Doria, nemen we aan dat ze Thanksgiving ook met haar vieren in Amerika. Het is ook onduidelijk of de Duchess haar vader gaat opzoeken. Gezien de twee niet al te goed contact hebben nemen we aan van niet. Hoe dan ook, ze zullen Groot Brittanië voor een tijdje verlaten.

Veel dagen vrij

We zullen de royals in ieder geval niet zien tot de kerstperiode. In totaal nemen ze zes weken vrij, wat heel goed is voor ze. Er wordt ook gedacht dat ze Groot Brittanië permanent gaan verlaten. Het is namelijk bijna onmogelijk voor ze om op deze manier, met de negatieve aandacht, in Groot Brittanië te blijven.

We zijn stiekem wel een beetje jaloers dat de hertog en hertogin zes weken vrij hebben. Wie wil dat nou niet tijdens de winterdagen?

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Benieuwd hoe Meghan Markle en prins Harry Thanksgiving vierden? Wij vertellen het je
Sluiten