Meghan Markle en prins Harry verbleven in een villa van €117.000 tijdens hun vakantie in Ibiza

Op 4 augustus werd Meghan Markle 38 jaar oud. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en dat deden de Duchess en Duke in stijl. Ze vertrokken met baby Archie naar Ibiza om hier een weekje te vertoeven. De twee verbleven uiteraard niet in een 4-sterrenhotel, maar in een luxe villa van maar liefst €117.000 per week.

Toen we dat bedrag zagen, verslikten we ons bijna. In Nederland koop je voor zo’n bedrag al bijna een appartementje, maar de Duchess en Duke geven deze centen liever uit aan een weekje vakantie.

Meghan Markle en prins Harry op vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee… een ton. Tenminste, als je Meghan Markle en prins Harry bent. De twee vierden Meghans verjaardag in Ibiza samen met baby Archie. Ze verbleven tijdens hun vakantie in een villa waar wij alleen maar van kunnen dromen, maar dat mocht ook wel wat kosten.

Brand new site! www.vistaalegreibiza.com Visit us for more!!

140 Likes, 5 Comments – Vista Alegre Ibiza (@vistaalegreibiza) on Instagram: “Brand new site! www.vistaalegreibiza.com Visit us for more!!”

Een enorme villa

Maar hé, voor ruim een ton krijg je wel wat. In Sa Calma op het exclusieve domein Vista Alegre staat het prachtige pand. De villa komt met een fitnessruimte, jacuzzi, infinity pool, kantoor en een prachtig interieur. Voor de prijs van €117.000 van een week hoef je trouwens zelf geen boodschappen te doen. Een manager, ober, chauffeur en nachtwaker zijn allemaal inbegrepen.

De twee hadden blijkbaar ook geen zin om achter het fornuis te staan tijdens hun vakantie. Ze zouden namelijk volgens Mail on Sunday ook hun eigen kok mee hebben genomen. Wat een leventje.

Reageer op artikel:
Meghan Markle en prins Harry verbleven in een villa van €117.000 tijdens hun vakantie in Ibiza
Sluiten