Zien – Meghan Markle en prins Harry doen vrijwilligerswerk in matching outfits

Niets weerhoudt Meghan Markle en prins Harry van hun vrijwilligerswerk. Ook de recente verhuizing van Los Angeles naar Santa Barbara niet. Na gesetteld te zijn in de nieuwe villa, werden ze afgelopen week alweer gespot tijdens hun vrijwilligerswerk in Los Angeles.

Het nieuwe huis ligt tenslotte maar op een uurtje rijden van de City of Angels, dus ze worden er nog veel gespot.

Meghan Markle en prins Harry doen vrijwilligerswerk

Dat Meghan en Harry zich graag inzetten voor de medemens is geen geheim. Sinds ze in Los Angeles neerstreken zet het stel zich in door het doen van vrijwilligerswerk. Ze verhuisden middenin de coronacrisis naar de stad en kwamen daardoor precies op het juiste moment. Toch kon Harry in Los Angeles zijn draai niet vinden en verhuisde het stel vorige week voor de vierde keer dit jaar. Dit keer naar Santa Barbara.

Nu ze gesetteld zijn in hun gigantische villa is het weer tijd voor serieuzere dingen. Afgelopen week doken er nieuwe beelden op van Meghan Markle en prins Harry, waarop ze zich inzetten voor stichting Baby2Baby. Deze stichting helpt families die hard geraakt zijn door de coronacrisis, bijvoorbeeld met het uitdelen van nieuwe schoolspullen, kleding, voeding en andere basisbehoeften.

Families helpen

Harry en Meghan zetten zich graag in voor een organisatie als deze en besloten om Baby2Baby te helpen met het uitdelen van essentiële spullen. Op het Instagram-account van de organisatie is te zien hoe het stel zich inzet en hoe ze zelfs matching outfits dragen (cute). De organisatie zet onder de foto: “Baby2Baby was proud to host a drive-through distribution at Knox Elementary in South LA as students across the country return to distance learning this week. Thank you to The Duke and Duchess of Sussex for joining our team to help us distribute school supplies, clothing, hygiene items, food and more to children who need these basic essentials more than ever during this unprecedented back to school season.”

De organisatie is maar wat blij met de hulp van Meghan Markle en prins Harry. In een statement laat de directie weten: “We are so grateful to be onsite during the most unique back to school week in history distributing school supplies, backpacks, hygiene, clothing and food directly to children and families who have been disproportionately impacted by COVID-19 and are struggling to afford the basic necessities they rely on school to provide.”

Reageer op artikel:
Zien – Meghan Markle en prins Harry doen vrijwilligerswerk in matching outfits
Sluiten