Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 27 sep 2018

For real?! Meghan Markle breekt protocol door deze simpele handeling

Sinds Meghan Markle haar acteercarrière heeft ingeruild voor een prinsessenbestaan, heeft ze allerlei privileges. Een oneindige garderobe en een chauffeur, om maar wat te noemen. Toch is er een streng protocol waaraan ze zich moet houden, en dat blijkt lastiger dan gedacht.

Ze mag bijvoorbeeld nooit rode nagellak dragen, niet met haar benen gekruist zitten en acteren zit er ook niet mee in. Maar dat ze een simpele handeling als een autodeur dichtdoen ook niet meer mag – dat hadden we niet zien aankomen. Whut?!

Meghan Markle breekt protocol

Dinsdag was een bijzondere dag voor Meghan Markle. Ze bracht voor het eerste in haar eentje een bezoek aan een groot evenement, zonder andere leden van het Koningshuis aan haar zijde te hebben. De gelegenheid was de opening van de Oceania tentoonstelling in de Royal Academy of Arts.

Ze zag er prachtig uit, maar alles ging toch niet helemaal vlekkeloos. Wat ze deed? The Duchess sloeg na het uitstappen zelf de autodeur achter zicht dicht. En dat hoort een ware prinses niet te doen. Want deze zware taak horen leden van de Royal Family over te laten aan hun chauffeur.

Zo lekker gewoon gebleven

Ze heeft bijna alle kneepjes van het prinses-zijn onder de knie en komt over als een ware royalty, maar deze automatische handeling laat zien dat Meghan nog altijd geen sterallures heeft ontwikkeld. Het internet is compleet ontploft na het evenement. Want dat The Duchess nog steeds met beide benen op de grond staat, is niemand ontgaan.

Op internet wordt er dan ook volop getwitterd over de ‘overtreding’ van Meghan Markle. Zo schrijft iemand: “I had to smile – Meghan is closing the door of the car herself – you know she’s still used to doing that.” Toch vinden andere twitterraars dat er niet zo moeilijk gedaan moet worden. “Meghan Markle being called “humble and down to earth” because she shut her own car door. Crazy.”

Royal Eve on Twitter

I had to smile – Meghan is closing the door of that car herself – you know she´s still used to doing that…?? https://t.co/YB9tGNdRlq

?Lesley Little on Twitter

Meghan Markle being called “humble and down to earth” because she shut her own car door. Crazy

Joel on Twitter

meghan closes car door* twitter: wow what a humble, honest down to earth kind loving sweet innocent incredible amazing lovely independent royalty hasn’t changed her the best princess in the world ever.

Michael Miguel on Twitter

I don’t think #MeghanMarkle sees herself as better than anyone else. She knows that she and #PrinceHarry are blessed to have found each other. I’m proud of her. Life is good.

Tsja. Een beetje overdreven is het inderdaad wel te noemen. Sowieso, hoe crazy is het dat het sluiten van een autodeur een overtreding is? Er zijn natuurlijk wel grotere overtredingen, maar Meghan zal voortaan wel twee keer nadenken voor ze de autodeur achter zich dichtdoet.

De leeftijd van Meghan Markle tijdens belangrijke mijlpalen

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
For real?! Meghan Markle breekt protocol door deze simpele handeling
Sluiten